Eurovision 2022: Tι λένε τα στοιχήματα για Ελλάδα και Κύπρο

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του Α’ Ημιτελικού της Eurovision 2022 έχει ξεκινήσει. Η Αμάντα Γεωργιάδη θα δώσει αύριο Τρίτη τον καλύτερό της εαυτό με τραγούδι «Die Together” σκηνή του “Pala Olimpico” στο Τορίνο προκειμένου να πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων η Ελλάδα δίνεται ως έβδομο φαβορί για να κερδίσει τον 66ο διαγωνισμό της Eurovision, πράγμα που σημαίνει ότι η πρόκριση της Αμάντας Γεωργιάδη στον τελικό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Αντίθετα δύσκολα θα είναι τα πράγματα για την Κύπρο, σύμφωνα πάντα με τα γραφεία στοιχημάτων. Συγκεκριμένα η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, η οποία θα συμμετέχει στον Β΄Ημιτελικό που θα γίνει την Πέμπτη, φαίνεται περνά οριακά στον τελικό του Σαββάτου, καθώς τα γραφεία στοιχημάτων τη δίνουν στην 9η θέση.

Το απόλυτο φαβορί για τη νίκη στον 66ο διαγωνισμό της Eurovision είναι η Ουκρανία με το τραγούδι “Stefania”, που είναι μια ωδή στις δυναμικές μητέρες. Ακολουθούν η Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Σουηδία, η Ισπανία, η Πολωνία και η Ελλάδα.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Α’ Ημιτελικό: Αλβανία, Λετονία, Λιθουανία, Ελβετία, Σλοβενία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Ολλανδία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Κροατία, Δανία, Αυστρία, Ισλανδία, Ελλάδα, Νορβηγία, Αρμενία.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα