Eric Braeden: O σταρ των “Ατίθασων Νιάτων” αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο – Το συγκινητικό βίντεο
Credit: buzzfuzz/123RF

Ο σταρ της θρυλικής σαπουνόπερας “Ατίθασα Νιάτα”, Eric Braeden αποκάλυψε στους ακολούθους του στη διάρκεια ενός Facebook Live, τη διάγνωσή του με καρκίνο.

Ο 82χρονος γερμανικής καταγωγής ηθοποιός δήλωσε στο 13λεπτο βίντεο ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με τον προστάτη, ενώ ανάρρωνε από πρόσφατη επέμβαση αντικατάστασης γόνατος, όταν ο γιατρός του ανακοίνωσε τη διάγνωση του καρκίνου.

Μισώ να μιλώ για τόσο προσωπικά θέματα, αλλά νομίζω ότι αυτό μπορεί να είναι καλό για κάποιους ηλικιωμένους που μπορεί να το ακούσουν ή να μην το ακούσουν“, δήλωσε ο βετεράνος ηθοποιός, ο οποίος αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε ανοσοθεραπεία.

Ο Braeden είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Victor Newman στη σαπουνόπερα του CBS, για τον οποίο έχει κερδίσει ένα Emmy. Έχει παίξει τον ρόλο για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες.

Καρκινικά κύτταρα υψηλού βαθμού ανακαλύφθηκαν κοντά στην ουροδόχο κύστη του, ενώ ο ηθοποιός επισκεπτόταν γιατρούς για προβλήματα προστάτη πριν υποβληθεί σε μια πρωτοποριακή μέθοδο για τη θεραπεία της υπερπλασίας του προστάτη. Αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε θεραπεία για τα υψηλού βαθμού κύτταρα με ένα πρόγραμμα ανοσοθεραπείας διάρκειας έξι εβδομάδων, εξήγησε.

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι συνεχίζει να γυμνάζεται κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αλλά το έχει περιορίσει προς το παρόν.

Έχω μάθει πλέον να ακούω περισσότερο το σώμα μου και να μην τα παρατάω όλα”, είπε. “Οπότε αν με έχετε δει λίγο αδιάθετο, ναι, ήμουν, αλλά θα το ξεπεράσω αυτό. Αυτό το κάθαρμα δεν πρόκειται να με πιάσει, θα το πιάσω εγώ. Σύντομα θα είμαι και πάλι σε φόρμα.”

“Εκεί λοιπόν βρίσκομαι αυτή τη στιγμή”, συνέχισε ο Braeden, ο οποίος σημείωσε ότι θα συνεχίσει να παίζει στη σαπουνόπερα παρά τη διάγνωση. “Λατρεύω την υποκριτική. Διασκεδάζω τους ανθρώπους. Λατρεύω την υποστήριξή σας”, δήλωσε ο Braeden καθώς συγκινήθηκε. “Οπότε, όποτε έχετε κάποιον στην οικογένεια που περνάει κάτι τέτοιο, στηρίξτε τον… Στις μέρες μας, υπάρχει τόση πρόοδος στη θεραπεία του καρκίνου, που μπορείτε να επιβιώσετε”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα