Επανεμφάνιση της Kate Middleton στα sociαl media – Ο θλιβερός λόγος
Kate Middleton
Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images

Σοκ προκάλεσε η επίθεση σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ όπου ο δράστης σκόρπισε τον τρόμο σκοτώνοντας με μαχαίρι τουλάχιστον έξι ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους επτά. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης έπεσε νεκρός από τα πυρά αξιωματικών που έσπευσαν στο σημείο, καθώς εκατοντάδες άνθρωποι έτρεχαν για να φύγουν από το σημείο. Η επίθεση έγινε σε εμπορικό κέντρο στην παραθαλασσια πόλη Μπόντι.

Αυτό το άτομο είναι πλέον νεκρό. Ενημερώνομαι ότι υπάρχουν πέντε νεκροί ως αποτέλεσμα των ενεργειών αυτού του δράστη“, είπε σε συνέντευξη Τύπου ο υπαρχηγός της αστυνομίας της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, Άντονι Κουκ, ενώ αργοτερα κατέληξε και έκτος τραυματίας. “Ένας άνθρωπος πέθανε στο νοσοκομείο”, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο λίγο αργότερα.

Κατά την επίθεση τραυματίστηκαν επίσης αρκετοί άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα βρέφος, εννέα μηνών. “Όλοι φέρουν τραύματα”, είπε ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας. Το κίνητρο της επίθεσης δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, αλλά ο Κουκ δήλωσε ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί επί του παρόντος η εκδοχή της “τρομοκρατίας”.

Η τραγική είδηση σόκαρε και τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας που έσπευσαν να εκδώσουν ανακοίνωση εκφράζοντας τη θλίψη και τη συμπαράστασή τους στις οικογένειες των θυμάτων. “Είμαστε συγκλονισμένοι και θλιμμένοι από τα τρομερά γεγονότα στο Σίδνεϊ νωρίτερα σήμερα. Οι σκέψεις μας είναι με όλους όσους επλήγησαν, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων που χάθηκαν και των ηρωικών σωστικών συνεργείων που διακινδύνευσαν τη ζωή τους για να σώσουν άλλους. W & C”

Αυτό το μήνυμα που ανέβηκε στους επίσημους λογαριασμούς του πριγκιπικού ζεύγους ήταν η αφορμή για την επανεμφάνιση της Kate Middleton στα social media. Η τελευταία φορά που “εμφανίστηκε” διαδικτυακά ήταν στις 22 Μαρτίου, όταν ανέβασε το βίντεο-βόμβα όπου ανακοίνωσε τη σοκαριστική διάγνωση του καρκίνου της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα