Ελεονώρα Μελέτη: Η ανάρτηση για τη φωτιά στην Πεντέλη- “Περάσαμε μια δραματική νύχτα αγωνίας…”

Η Ελεονώρα Μελέτη με ανάρτησή της στα social media αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έζησε η ίδια και η οικογένειά της λόγω της μεγάλης φωτιάς στην Πεντέλη. Η παρουσιάστρια μένει στην περιοχή μαζί με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους.

Όπως είναι γνωστό οι κάτοικοι της Πεντέλης έζησαν εφιαλτικές στιγμές βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν απειλητικά προς τα σπίτια τους με κίνδυνο να καταστρέψου όχι μόνο τους κόπους μιας ζωής αλλά και να καούν οι ίδιοι.

Η Ελεονώρα Μελέτη μετά τα μηνύματα που δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους, θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να τονίσει πως η ίδια και η οικογένειά της είναι καλά και ασφαλείς.

«Είναι πραγματικά συγκινητικό το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την οικογένειά μου και το σπίτι μας. Περάσαμε μια δραματική νύχτα αγωνίας, ωστόσο είμαστε όλοι καλά και ασφαλείς. Σας ευχαριστούμε για την σκέψη σας και τον ενδιαφέρον σας. Η σκέψη μας σε όλους όσους δοκιμάζονται και σε όλους όσους δίνουν την μάχη». έγραψε η παρουσιάστρια.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα