Ελένη Μενεγάκη για Τέμπη: “Το πένθος όλων των Ελλήνων συνεχίζεται”
Credit: Ελένη Μενεγάκη/ Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε έντονα φορτισμένη στην έναρξη της σημερινής εκπομπής της λόγω του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Όπως είναι γνωστό την περασμένη εβδομάδα όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές είχαν αντικατασταθεί από ενημερωτικές εξαιτίας της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Κατά την επιστροφή της σήμερα στους τηλεοπτικούς δέκτες, η Ελένη Μενεγάκη ήταν εμφανώς συγκινημένη. “Καλησπέρα σας. Επιστρέψαμε και εμείς στη θέση μας διότι την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήμασταν εδώ. Δεν ήμασταν εδώ, γιατί πρώτο λόγο είχε η ενημέρωση. Η ενημέρωση που θέλαμε να ακούσουμε και να έχουμε όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας. Μπορεί το τριήμερο πένθος να πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά το πένθος όλων των Ελλήνων συνεχίζεται”, τόνισε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

“Φυσικά, όσο πονούν εκείνοι που έχασαν δικούς τους ανθρώπους δε συγκρίνεται με τον πόνο που μπορεί να νιώθει ο καθένας από εμάς. Κανένας άνθρωπος δε μπορεί να πιστέψει ότι αυτό που ακούμε και μαθαίνουμε είναι μια πραγματικότητα και δεν είναι μια ταινία”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα