Δούκισσα Νομικού: Μυστήριο με τη σημερινή απουσία της από το «Πρωινό» – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Μυστήριο καλύπτει τη σημερινή απουσία της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό του ANT1, με τις φήμες να φουντώνουν ότι κρύβεται κάτι περισσότερο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της που ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο δημοσιογράφος αιτιολόγησε την απουσία της παρουσιάστριας λέγοντας ότι είχε επαγγελματική υποχρέωση. «Να πούμε ότι σήμερα δεν θα είναι το Δουκισσάκι μαζί μας. Έχει μία επαγγελματική υποχρέωση. Πάμε να ξεκινήσουμε με την επικαιρότητα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο ξεκίνημα της εκπομπής.

Η τοποθέτηση αυτή δεν φάνηκε ικανή να σβήσει τη φωτιά που ήδη είχε ανάψει. Πληθώρα δημοσιευμάτων κάνουν λόγο για ένταση μεταξύ τους μετά το τέλος της εκπομπής της Πέμπτης και αυτή ήταν η αιτία που οδήγησε την Δούκισσα στην απόφαση να μην εμφανιστεί στην σημερινή εκπομπή.  Μάλιστα τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο ακόμη και για σκέψεις από την πλευρά της για οριστική αποχώρηση από το Πρωινό.

Προς επίρρωση των παραπάνω αναφέρουν πως η Δούκισσα Νομικού κατά τη διάρκεια της χθεσινής στήλης των ζωδίων και ενώ η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα ανέλυε το δίλημμα που έχουν οι Σκορπιοί αναφορικά με τα επαγγελματικά τους, η παρουσιάστρια έδειχνε να συγκινείται, ακόμα και να δακρύζει δείχνοντας προβληματισμένη. Επίσης, κατά την χθεσινή παρουσία της τουλάχιστον δύο φορές ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για την Παρασκευή. Κάτι που τελικά δεν συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνεχείς είναι οι συσκέψεις στο κανάλι προκειμένου να δοθεί λύση στο ζήτημα που προέκυψε. Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο ώστε στην εκπομπή της Δευτέρας η Δούκισσα να βρίσκεται και πάλι στη θέση της ή… όχι. Να σημειωθεί ότι η παρουσιάστρια έχει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει από το “Πρωινό” πρόθεση όλων είναι να αξιοποιηθεί σε κάποια άλλη εκπομπή.

Πηγή: enikos.gr

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα