Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το “Πρωινό”

Mετά την επίσημη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 για την αποχώρησή της από το “Πρωινό” η Δούκισσα Νομικού έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media.

H παρουσιάστρια ευχαριστεί τον τηλεοπτικό σταθμό που σεβάστηκε την επιθυμία της να αποχωρήσει και επεσήμανε ότι ο σεβασμός για εκείνη είναι αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκπομπής μπροστά και πίσω από την κάμερα και ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ομάδα και τον Γιώργο Λιάγκα.

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

“Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη. Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία.

Ευχαριστώ τον σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα