Δώρα Τσαμπάζη: Συγκινεί η ανάρτησή της για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη – “Δεν είναι ο χρόνος γιατρός, η αγάπη είναι”
Credit: doratsambazi/Instagram

Η Δώρα Τσαμπάζη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τρεις ημέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την ημέρα που έφυγε από την ζωή ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Συγκεκριμένα περιέγραψε τα συναισθήματα που βίωσε όλους αυτούς τους 12 μήνες χωρίς τον σύζυγό της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη:

“Πλησιάζοντας στον χρόνο που έφυγε ο Αλέξανδρος θέλω να σας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες για την μεγάλη αγκαλιά που κάνατε στην οικογένειά μας ένα χρόνο τώρα.

Τόσο μεγάλη σαν του Αλέξανδρου, που με τύλιγε και με προστάτευε και δεν μπορούσε τίποτα και κανένας να με αγγίξει. Λες και ξέρατε πόσο πολύ θα μου έλειπε αυτή η αγκαλιά και σπεύσατε απλόχερα να μου τη χαρίσετε. Δεν ξέρω αν θα τα είχα καταφέρει χωρίς την αγάπη και την κατανόηση που μου δείξατε και μου δείχνετε.

Αυτούς τους δώδεκα μήνες δεν αισθάνθηκα μόνη μου ποτέ. Σας ευχαριστώ που αγαπήσατε τα παιδιά μου, που νοιαστήκατε, που ενδιαφερθήκατε. Τελικά είχα δίκιο, δεν είναι ο χρόνος γιατρός η αγάπη είναι. Ελπίζω να καταφέρω να σας την ανταποδώσω”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα