Δώρα Τσαμπάζη: Η συγκλονιστική της ανάρτηση για την επέτειο γάμου με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη – “Θα σε θυμάμαι ακριβώς όπως σε έβλεπα εγώ…”

Η Δώρα Τσαμπάζη έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα με αφορμή την επέτειο των επτά χρόνων έγγαμου βίου που θα γιόρταζαν σήμερα, η δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον γάμο της με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, στην οποία είχε προσθέσει σαν ήχο ένα μήνυμα για τον ολυμπιονίκη που έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2022 νικημένος από τον καρκίνο.

“Γεια. Πήρα να δω τι κάνεις. Ελπίζω να είσαι καλά. Σου στέλνω αυτό χωρίς πρόλογο ή δεύτερες σκέψεις, συνδέσεις ή ενοχές. Απλώς, ξεμπλέκω αυτό που υπάρχει μέσα στο στήθος μου. Δε θα σε κοιτάω με τον ίδιο τρόπο αλλά, θα σε θυμάμαι ακριβώς όπως σε έβλεπα εγώ. Και κάθε φορά που θα κλείνω τα μάτια μου θα είναι όλα εκεί, όλα όσα έχω κρατήσει. Άλλωστε, είμαστε σαν ένα ζευγάρι διαφορετικές κάλτσες. Έτσι μου έλεγες. Εγώ μια από αυτές τις πολύχρωμες με τρύπες και μπαλώματα κι εσύ, μια άσπρη βαμβακερή. Να προσέχεις το κομμάτι μου, ε; Θα προσέχω το δικό σου. Σε αγαπώ. Δική σου”, ακούγεται να λέει η Δώρα Τσαμπάζη στο ηχητικό μήνυμα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα