Δημήτρης Πιατάς: Όταν πέθανε ο Βέγγος κλείστηκα στον νεκροθάλαμο με τη σορό του

Ο Δημήτρης Πιατάς σε συνέντευξή του μίλησε για τη στενή φιλία του με τον Θανάση Βέγγο, τη σύζυγό του που δε γελάει με τα αστεία του και την τρυφερή σχέση με την εγγονή του.

“Δεν ήθελα από παιδί να γίνω ηθοποιός, έδωσα εξετάσεις στη δραματική σχολή επειδή ήμουν σίγουρος ότι δε θα πέτυχω”, είπε ο αγαπημένος ηθοποιός και πρόσθεσε: “Δε βλέπω τον εαυτό μου στις επαναλήψεις, παθαίνω κατάθλιψη, διαπιστώνω τα λάθη”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Θανάση Βέγγο, για τον οποίο τόνισε:

“Ο Θανάσης Βέγγος με έχει στοιχειώσει μοναδικά, είχε μια μοναδική καθαρότητα, ήμουν μέχρι το τέλος της ζωής του μαζί του. Όταν πέθανε ο Θανάσης Βέγγος, στον νεκροθάλαμο έφτασα πριν τους συγγενείς και έκλεισαν την πόρτα και με κλείδωσαν”.

Μιλώντας για τη σύζυγό του, ο Δημήτρης Πιατάς αποκάλυψε ότι

«Όταν γνωριστήκαμε με τη γυναίκα μου δε γελούσε με τα αστεία μου, ακόμα δε γελάει, αλλά με έκανε καλύτερο κωμικό».

«Ο ρόλος του παππού είναι ο καλύτερός μου, η εγγονή μου με αντιμετωπίζει ισότιμα», είπε για την εγγονή του, ενώ μίλησε και για την απόφαση της κόρης του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Δε χάρηκα όταν μου ανακοίνωσε η κόρη μου ότι θα γίνει ηθοποιός, αλλά τα ταξίδια τα κάνει ο καθένας με ευθύνη του», είπε, προσθέτοντας ότι «Εγώ συμβουλεύομαι την κόρη μου, το επάγγελμά μου και η υποκριτική μου παλιώνει».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα