Diane McBain: Πέθανε η συμπρωταγωνίστρια του Elvis Presley στο “Spinout”
Credit: Diane McBain/Facebook

Έφυγε από τη ζωή η Diane McBain, που τη γνωρίσαμε από τον ρόλο της δίπλα στον “βασιλιά” του rock’n’roll Elvis Presley στην ταινία Spinout το 1966.

Η ηθοποιός έγινε γνωστή τη δεκαετία του ’60. Ήταν 81 ετών, ενώ όπως έγινε γνωστό, έδινε μάχη με τον καρκίνο του ήπατος. Ο συνεργάτης της στη συγγραφή, Michael Gregg Michaud, είπε στο Hollywood Reporter ότι τη στιγμή του θανάτου της ήταν στο Motion Picture & Television Country House and Hospital στο Woodland Hills, της Καλιφόρνια.

Πριν από τον θάνατό της, ο ίδιος είχε κάνει μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook, στις 18 Νοεμβρίου, όπου έγραψε ότι ήταν άρρωστη και είχε αρκετά προβλήματα εδώ και καιρό. Σε ανάρτησή του στο instagram, μετά τον θάνατό της, έγραψε πως η καρδιά του είναι βαριά.

Όπως πρόσθεσε: “Η αγαπημένη φίλη και δημιουργική συνεργάτις, η ηθοποιός Diane McBain, πέθανε σήμερα στο Motion Picture Home στο Woodland Hills. Έχασε μετά τον γενναίο αγώνα της κατά του καρκίνου του ήπατος. Θα μου λείψει απίστευτα”.

Η καριέρα της McBain ξεκίνησε όταν αυτή ήταν 17 ετών αφού ένας κυνηγός ταλέντων την εντόπισε στη διάρκεια μίας παράστασης στο λύκειο. Έπειτα από κάποιες δουλειές ως μοντέλο σε διαφημίσεις, έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση το 1959 με τη σειρά γουέστερν “Maverick” ενώ την επόμενη χρονιά εμφανίστηκε στη σειρά “77 Sunset Strip”.

O πρώτος κινηματογραφικός ρόλος της ήταν στο ιστορικό δράμα Ice Palace του 1960, στον οποίο αποδίδει την αιτία για την υπογραφή ενός συμβολαίου ταλέντων νωρίς στην καριέρα της. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, η McBain έγινε γρήγορα γνωστή ενώ πρωταγωνίστησε σε περισσότερες ταινίες περιλαμβανομένης της Spinout, το 1966 με τον Elvis Presley και τις Shelley Fabares και Deborah Walley.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα