David Beckham: Το δώρο που προσέφερε στον Βασιλιά Κάρολο στην εκδήλωση του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας
O Βασιλιάς Κάρολος και ο David Beckham. Μια "γλυκιά" συνάντηση. Στα χέρια του Beckham βλέπεται το βαζάκι μέλι της δικής του παραγωγής που προσέφερε στον νέο βασιλιά. Photo by Darren Gerrish/Getty Images for The BFC

Με ευχάριστα χαμόγελα και πολύ καλή διάθεση κύλησε η συνάντηση του Βασιλιά Καρόλου με τον Βρετανό, πρώην άσσο του ποδοσφαίρου David Beckham, στην εκδήλωση του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην γκαλερί 180 Studios στο Λονδίνο, προκειμένου να δώσει ο Κάρολος το βραβείο «Queen Elizabeth II Award for British Design» στον σχεδιαστή Foday Dumbuya.

Το συγκεκριμένο βραβείο, ξεκίνησε ως αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η βιομηχανία της μόδας στην κοινωνία και τη διπλωματία, απονέμεται ετησίως και συνήθως απονέμεται από ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Το βραβείο απονέμεται συνήθως σε έναν ανερχόμενο Βρετανό σχεδιαστή μόδας γυναικείων, ανδρικών ενδυμάτων ή αξεσουάρ που δείχνει εξαιρετικό ταλέντο και πρωτοτυπία, ενώ αποδεικνύει αξία για την κοινότητα και ισχυρές βιώσιμες πολιτικές.

Η έμπνευση για τον σχεδιασμό του βραβείου έρχεται από το τριαντάφυλλο της Βασίλισσας Ελισάβετ και κατασκευάστηκε με το χέρι το 2018 από τη Lucy Price στα Bauhinia Studios στη διάσημη συνοικία κοσμημάτων του Μπέρμιγχαμ.

Επιστρέφοντας στη συνάντηση του Βρετανού μονάρχη με τον David Beckham, η έκπληξη δεν ήταν τόσο η αυτή η συνάντηση όσο το δώρο που είχε ετοιμάσει ο David Beckham για τον νέο βασιλιά.

Είναι γνωστό πως ο πρώην σταρ των γηπέδων έχει ένα κτήμα στην περιοχή Cotswolds, όπου εκεί μεταξύ άλλων έχει και μελίσσια από τα οποία παράγει το δικό του μέλι. Ο Μπέκαμ λοιπόν είχε μαζί του ένα βαζάκι μέλι, από την παραγωγή του, το οποίο κρατούσε κρυμμένο στο αριστερό του χέρι, έχοντάς το προσεκτικά τυλιγμένο σε μία φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία. Το προσέφερε στον Βασιλιά Κάρολο δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την ευαρέσκειά του στον ίδιον αλλά και τον θεσμό της βασιλείας. 

Ο Κάρολος, γνωστός λάτρης  του περιβάλλοντος και ένθερμος υποστηρικτής της προστασίας του έδειξε να ενθουσιάζεται, καθώς είναι από τους οπαδούς των πρακτικών που προωθούν την προστασία και τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα