Darlyn Morais: Πέθανε στα 28 του ο Βραζιλιάνος τραγουδιστής έπειτα από τσίμπημα αράχνης
Credit: DARLYN MORAIS/Instagram

Στα 28 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Darlyn Morais. Ο Βραζιλιάνος τραγουδιστής πέθανε από επιπλοκές έπειτα από δάγκωμα στο πρόσωπο από αράχνη.

Ο Morais αρρώστησε όταν τον τσίμπησε η αράχνη στο σπίτι του, στη βορειοανατολική πόλη Μιρανόρτε στις 31 Οκτωβρίου.

Η 18χρονη θετή κόρη του επίσης φέρει δάγκωμα αράχνης και είναι στο νοσοκομείο, αλλά σε σταθερή κατάσταση. Την ενημέρωση έκανε η σύζυγος του Morais, Jhullyenny Lisboa, στο βραζιλιάνικο πρακτορείο ειδήσεων G1.

Η Lisboa δήλωσε ότι ο Morais παρουσίασε σωματική κόπωση και ότι το χρώμα της μελανιάς στο πρόσωπό του άρχισε να αλλάζει ως αποτέλεσμα του τσιμπήματος.

Ο τραγουδιστής εμφάνισε αλλεργικές αντιδράσεις αργότερα και πήγε σε νοσοκομείο στο Μιρανόρτε, όπου νοσηλεύτηκε και πήρε εξιτήριο την περασμένη Παρασκευή.

“Αισθάνθηκε αδυναμία στο σώμα του και το πρόσωπό του άρχισε να μαυρίζει την ίδια ημέρα, 31 Οκτωβρίου”, δήλωσε η Lisboa. “Πήγε στο νοσοκομείο και εισήχθη στο γενικό νοσοκομείο Palmas αυτή την Κυριακή”.

Μπήκε στον κόσμο της μουσικής στα 15 του χρόνια. Τραγούδησε forró, ένα δημοφιλές είδος μουσικής στη βορειοανατολική περιοχή της Βραζιλίας. Αυτό έχει βάση έναν συνδυασμό ακορντεόν, ζαμπούμπα και μεταλλικού τριγώνου.

Η μικρή, τριμελής μπάντα του περιελάμβανε τον αδελφό του και έναν φίλο του.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα