Coolio: Πέθανε στα 59 του ο ράπερ του “Gangsta’s Paradise”
instagram/coolio

Σε ηλικία 59 ετών έφυγε από τη ζωή ο ράπερ Coolio, σύμφωνα με το TMZ.

Ο μάνατζερ του Coolio, Jarez, είπε στο Μέσο ότι ο ράπερ ήταν σε σπίτι φίλου στο Λος Άντζελες όταν πήγε στο μπάνιο. Όταν δεν επέστρεψε έπειτα από αρκετή ώρα, ο φίλος του ανησύχησε και πήγε να ελέγξει αν ήταν καλά. Χτύπησε την πόρτα, αλλά δεν πήρε απάντηση. Όταν μπήκε μέσα, βρήκε τον καλλιτέχνη πεσμένο στο πάτωμα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο. Ήταν γύρω στις 4 το απόγευμα. Διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ αιτία φέρεται να ήταν η καρδιακή ανακοπή. Ωστόσο, η επίσημη αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Ο ράπερ, του οποίου το αληθινό όνομα ήταν Artis Leon Ivey Jr., ξεκίνησε την καριέρα του στη δεκαετία του ’80 ενώ έγινε παγκοσμίως γνωστός με τη μεγάλη του επιτυχία “Gangsta’s Paradise”, που ήταν το επίσημο soundtrack στην ταινία “Dangerous Minds” με τη Michelle Pfeiffer. To 1996 κέρδισε Grammy για Best Rap Solo Performance.

instagram/coolio

Ο θάνατός του έρχεται μόλις τέσσερις ημέρες αφού είχε ανεβάσει στον λογαριασμό του στο instagram στιγμιότυπα από την τελευταία του εμφάνιση στο Τέξας. Οι θαυμαστές του σοκαρίστηκαν από τον αιφνίδιο θάνατό του.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα