Christian LeBlanc: Ο σταρ των “Ατίθασων Νιάτων” δίνει μάχη με τον καρκίνο
Credit: Christian Le Blanc/Instagram

Ο Christian LeBlanc, σταρ της θρυλικής σειράς “Ατίθασα Νιάτα” αποκάλυψε τον λόγο της πολύμηνης τηλεοπτικής απουσίας του.

Στη διάρκεια τηλεοπτικής του εμφάνισης, ο 65χρονος ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά δημοσίως ότι διαγνώστηκε με πολλαπλούν μυέλωμα, τον Ιούνιο. Πρόκειται για καρκίνο του αίματος που αναπτύσσεται σε κύτταρα πλάσματος στο μυελό των οστών.

Δεν είχα περάσει ποτέ ούτε μια μέρα στο νοσοκομείο στα 65 μου χρόνια μέχρι φέτος“, είπε αναφερόμενος στη διάγνωση. “Είναι ένας κοινός καρκίνος, αλλά κινείται πολύ γρήγορα.”

Tα σημάδια που αποκάλυψαν την ασθένεια

Ο Christian LeBlanc είχε κάποια διακριτικά σημάδια που έδειχναν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την υγεία του. Ένα από αυτά ήταν και η απώλεια βάρους. “Φόρεσα τη βέρα [του χαρακτήρα μου] του Michael [Baldwin] και όπως άφησα το χέρι μου να πέσει, έπεσε και το δαχτυλίδι” ομολόγησε. “Είπα: Τι περίεργο πράγμα!” Ο ηθοποιός έχασε περίπου 16 κιλά σε δύο μήνες.

Ο LeBlanc άρχισε επίσης να έχει ρινορραγίες στα γυρίσματα. Παρατήρησε ακόμη ότι το μάτι του είχε αρχίσει να πέφτει. “Το μάτι μου κάπως κουράστηκε“, εξήγησε. Αφού επισκέφθηκε έναν νευρολόγο οφθαλμίατρο, έμαθε ότι είχε έναν όγκο στην κοιλότητα του κόλπου του που πίεζε το οπτικό του νεύρο.

Ο σταρ είπε ότι οι θεατές παρατήρησαν ακόμη και την αλλαγή στην εμφάνιση του ματιού του. “Το έπιασαν οι θαυμαστές“, είπε γελώντας. “Έκανα τους ανθρώπους να λένε: Το μάτι σου είναι ένας μικρός Jim Carrey έτσι, ένας μικρός Michael αλλιώς.”

“Η ζωή μιμείται την τέχνη”

Έπειτα από ανοσοθεραπεία, ο LeBlanc βρίσκεται τώρα σε ύφεση. Πλέον προσπαθεί να ανακτήσει το βάρος που έχασε. “[Οι γιατροί μου] είπαν: Φάε σαν να είναι η δουλειά σου. Και εγώ είπα: Μεγάλωσα για να εκπληρώσω αυτήν την υπόσχεση. Λουιζιάνα, Νέα Ορλεάνη, εύκολο.”

Ο LeBlanc αναφέρθηκε επίσης στο πώς η διάγνωσή του ήταν μια κατάσταση που η ζωή μιμείται την τέχνη. Ο τηλεοπτικός του χαρακτήρας βίωσε το δικό του ταξίδι με τον καρκίνο. “Είναι ενδιαφέρον. Παίζεις εκείνη τη σκηνή όπου ακούς τη λέξη, μόνο τη λέξη, σε ένα γραφείο γιατρού. Καρκίνος. Και έπρεπε να το παίξω αυτό ως Michael Baldwin”, είπε.

Ο LeBlanc, ο οποίος εντάχθηκε για πρώτη φορά στο καστ το 1991, προανήγγειλε ότι θα επιστρέψει στη σειρά για το επεισόδιο της Ημέρας των Ευχαριστιών.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα