Bárbara Rey: “Καίει” τον πρώην βασιλιά της Ισπανίας Juan Carlos – “Είχαμε ανοιχτή σχέση – Μου κατέστρεψε την καριέρα”
Credit: Bárbara Rey/Instagram

Η Bárbara Rey, η γυναίκα που βρίσκεται πίσω από το σκάνδαλο το οποίο ταρακούνησε τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας πριν από αρκετά χρόνια, επιβεβαιώνει και μιλά για “την ανοιχτή σχέση” της με τον πρώην βασιλιά, Juan Carlos.

Η Ισπανίδα ηθοποιός και μοντέλο μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της Τρίτης και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις σχετικά με την ερωτική της σχέση με τον Juan Carlos, ενώ αναφέρθηκε και στις φήμες ότι εκβίασε τον πρώην βασιλιά. Όπως υποστήριξε, ο Juan Carlos δεν της φέρθηκε καλά. “Συμπεριφέρθηκε πολύ άσχημα. Με πλήγωσε πάρα πολύ σε επαγγελματικό επίπεδο” και σημείωσε ότι άνθρωποι από το περιβάλλον του πρώην βασιλιά έθεσαν βέτο στο TVE: “Έπρεπε να στηρίξω τα παιδιά μου, να προχωρήσουμε και δεν έκανε το παραμικρό. Μου κατέστρεψε την καριέρα” επεσήμανε.

H Bárbara Rey τόνισε ότι η συνάντησή τους έγινε έπειτα από ένα τηλεφώνημα. “Τον γνώρισα στις αρχές του 1977, όταν είχα μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση. Με πήρε τηλέφωνο στο σπίτι ενώ δεν ήμουν εκεί, και όταν μου το είπαν, σκέφτηκα ότι ήταν κάποιος κωμικός. Δεν το πίστευα μέχρι που με ξανακάλεσε και απάντησα” σημείωσε και πρόσθεσε: “Μου είπε ότι του άρεσε πού η δουλειά μου και ακολουθούσε όλα όσα έκανα. Το προσπάθησε πολύ για να ιδωθούμε την πρώτη φορά,. Για εμένα ήταν μία κατάσταση δύσκολη, δεν ήξερα τι να κάνω” είπε στην εκπομπή του Cuatro.

Τότε ξεκίνησαν μια “ανοιχτή” σχέση. “Δεν υπήρχε άλλη δυνατότητα” είπε ενώ αποφάσισε να διαψεύσει τη φήμη ότι δεν είχε πάει ποτέ στο Παλάτι. “Γνωριστήκαμε προσωπικά εκεί, σε μια συνέντευξη. Ήταν σαν να ήμασταν φίλοι, γιατί μιλούσαμε πολύ στο τηλέφωνο” είπε και πρόσθεσε ότι έπειτα άρχισαν να βλέπονται πιο συχνά. “Συναντηθήκαμε σε ένα ιδιωτικό σπίτι. Ένα συνηθισμένο μέρος χωρίς μεγάλες πολυτέλειες.” Η ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν μια σχέση αυτή καθαυτή και ότι την ίδια περίοδο είχε σχέσεις με τον ταυρομάχο Paquirri και τον ποδοσφαιριστή Rexach.

Η Bárbara αποκάλυψε ότι στην αρχή όντως ερωτεύτηκε τον τότε βασιλιά, μέχρι που γνώρισε τον άντρα που θα ήταν ο σύζυγός της, ο Ángel Cristo,, το 1979. “Τότε διέκοψα τη σχέση μου με τον μονάρχη”, τόνισε.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν γνώρισε τον Ángel Cristo, τον οποίο παντρεύτηκε, αλλά έζησε την κόλαση, καθώς ην κακοποίησε επανειλημμένα. “Με πυροβόλησε μια φορά, αλλά δίπλωσα τα πόδια. Δεν ξέρω αν ήθελε να μου τα καταστρέψει”

Επίσης, αρνήθηκε ότι έπαιρνε δημόσιο χρήμα, εκείνη την εποχή, αφού είχε εκβιάσει τον βασιλιά: “Ξέρω μόνο ότι ξεκίνησα να δουλεύω στη δημόσια τηλεόραση και τα χρήματα που έπαιρνα ήταν δημόσια. Αλλά αν ποτέ βγήκε κάτι από τα ταμεία, το αγνοώ εντελώς αυτό” και πρόσθεσε: “Αν αυτός έχει χρησιμοποιήσει ποτέ δημόσιο χρήμα, είναι δικό του πρόβλημα”

Αφού ο παρουσιαστής την ξαναρώτησε για τον υποτιθέμενο εκβιασμό στον βασιλιά, ομολόγησε ότι, πράγματι, υπήρχε μια φωτογραφία όπου ο μονάρχης άγγιζε το στήθος της. “Δεν τη χρησιμοποίησα, το χρησιμοποίησε ένα άτομο που έχει πεθάνει και του οποίου το όνομα δεν μπορώ να το πω γιατί έχει οικογένεια και θα μου έκανε μήνυση. Επιπλέον, ήταν το άτομο που με παρότρυνε να ηχογραφήσω δύο ή τρεις συνομιλίες, αποκάλυψε.

Επίσης, θέλησε να ξεκαθαρίσει το θέμα των ηχογραφήσεων: “Ηχογραφούσα συνομιλίες μεταξύ μας γιατί ήξερα ότι μας ηχογραφούσαν από άλλη πλευρά”. Όσο για το αν είχε ζητήσει ποτέ χρήματα από τον βασιλιά είπε: “Όχι. Του άφησα να εννοηθεί ότι το χρειαζόμουν πολύ, του είπα ότι η αδερφή μου ήταν άρρωστη με καρκίνο. Δεν με βοήθησε

“Δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι ‘αυτόν γιατί δεν μου φέρνει καλές αναμνήσεις. Δεν του εύχομαι τίποτα κακό, το αντίθετο“, είπε η Bárbara ενώ θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει ωφεληθεί από τη σχέση της με τον βασιλιά: “Έχω δουλέψει πολύ και έχω κερδίσει τη δουλειά μου με την αξία μου. Ήμουν πολύ αγαπητή και γνωστή εκείνη την εποχή (…) ξαφνικά με απαγόρευσαν από παντού.”

Η Bárbara Rey εκπροσώπησε την Ισπανία στον 21ο διαγωνισμό Μις Κόσμος με το αρχικό της όνομα María García το 1970. Έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Palmarés που την κατέστησε σύμβολο του σεξ.

O Juan Carlos παραιτήθηκε από τον θρόνο το 2014 και έκτοτε ζει στο Άμπου Ντάμπι ενώ αντιμετωπίζει κατηγορίες για διαφθορά στη χώρα του.

Σύμφωνα με ημερολόγια ενός πρώην αστυνομικού που διέρρευσαν, όπως υποστήριζε σε παλαιότερο δημοσίευμά του το El Periódico, η ηθοποιός φέρεται να έλαβε περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ από τρεις από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ισπανίας για να κρατήσει μυστική τη σχέση της με τον βασιλιά. Πρόκειται για τη Repsol, την Telefónica και τη Santander, οι οποίες υπέβαλαν από 1,8 εκατ. ευρώ η καθεμία.

Η Bárbara Rey αρνείται ότι πήρε χρήματα από τον πρώην βασιλιά ή από οποιονδήποτε στον κύκλο του
Λέγεται ότι είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο σπίτι της και είχε καταγράψει τις επαφές με τον Juan Carlos. Το 1997 η Rey είχε καταγγείλει διάρρηξη στο σπίτι της, κατά την οποία, όπως ισχυρίστηκε, εκλάπησαν φωτογραφίες και βίντεο που θα μπορούσαν να εκθέσουν “σημαντικούς ανθρώπους.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα