Barack και Michelle Obama: Δύσκολες ώρες για το πρώην προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ- Πνίγηκε ο προσωπικός τους σεφ
Credit: Barack Obama/Instagram

Ο Tafari Campbell, ο προσωπικός σεφ του Barack και της Michelle Obama, βρέθηκε νεκρός τη Δευτέρα αφού πνίγηκε κοντά στο κτήμα του ζευγαριού στο Martha’s Vineyard. Ήταν 45 ετών.

Σύμφωνα με τη Chicago Sun-Times, η πολιτειακή αστυνομία της Μασαχουσέτης έλαβε ειδοποίηση για έναν αγνοούμενο κωπηλάτη το βράδυ της Κυριακής, αφού κάποιος είδε έναν άνδρα να “παλεύει να μείνει στην επιφάνεια” πριν βυθιστεί κάτω από το νερό.

Το επόμενο πρωί, οι αξιωματούχοι φέρεται να βρήκαν το πτώμα του Campbell “περίπου 100 πόδια από την ακτή σε βάθος περίπου οκτώ μέτρων.”

Αν και ο σεφ εργαζόταν για το πρώην προεδρικό ζεύγος, αυτό δεν βρισκόταν στην κατοικία του στο Martha’s Vineyard την ώρα του συμβάντος.

Λίγες ώρες αργότερα, η οικογένεια Obama εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το φρικτό περιστατικό, αποκαλώντας τoν Campbell “αγαπημένο μέλος της οικογένειάς τους.”

Όταν τον πρωτογνωρίσαμε, ήταν ένας ταλαντούχος βοηθός σεφ στον Λευκό Οίκο – δημιουργικός και παθιασμένος με το φαγητό και την ικανότητά του να φέρνει τους ανθρώπους κοντά”, αναφέρεται στην ανακοίνωση. “Στα χρόνια που ακολούθησαν, τον γνωρίσαμε ως έναν ζεστό, διασκεδαστικό, εξαιρετικά ευγενικό άνθρωπο που έκανε τη ζωή όλων μας λίγο πιο φωτεινή.”

Και προστίθεται: “Γι’ αυτό, όταν ετοιμαζόμασταν να φύγουμε από τον Λευκό Οίκο, ζητήσαμε από τον Τάφαρι να μείνει μαζί μας και εκείνος συμφώνησε. Από τότε είναι μέρος της ζωής μας και οι καρδιές μας είναι ραγισμένες που έφυγε. Σήμερα θρηνούμε μαζί με όλους όσοι γνώριζαν και αγαπούσαν τον Tafari -ιδιαίτερα τη σύζυγό του Sherise και τα δίδυμα αγόρια τους, Xavier και Savin- την απώλεια ενός πραγματικά υπέροχου ανθρώπου”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα