Άννα Κυριακού: Το συγκινητικό “αντίο” της “θείας Μπεμπέκας” στη Μίνα Αδαμάκη

Η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, με τον θάνατό της να συγκλονίζει τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ανάμεσα σ’ αυτούς που έχουν σοκαριστεί από τον χαμό της είναι οι στενοί συνεργάτες και άνθρωποι που την είχαν ζήσει.

Η Άννα Κυριακού, η οποία είχε υποδυθεί τη “θεία Μπεμπέκα” στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Οι Τρεις Χάριτες”, λέει το δικό της “αντίο” και συγκινεί. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Οpen το βράδυ του Σαββάτου, σημείωσε: “Είναι μεγάλη απώλεια γιατί ήταν μια εξαιρετική ηθοποιός, εξαιρετικός άνθρωπος. Θυμάμαι πόσο ωραία περάσαμε, τρία χρόνια που παίζαμε στις “Τρεις Χάριτες” και πόσο ωραία περάσαμε στα παρασκήνια. Από τις πρόβες, όλο χαρά ήμασταν. Τη θαύμαζα ως ηθοποιό, μακάρι να είχαν όλοι τα προσόντα που είχε η Μίνα”.

Παράλληλα, σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Espresso τόνισε:  “Γλυκύτατή μου Μίνα. Πίστευα ότι θα το ξεπεράσεις και θα είναι ένα ψέμα η αρρώστια σου. Μάθαινα νέα σου. Ταλαιπωρήθηκες, γλυκό μου και καλόκαρδο κορίτσι. Ό,τι και να πω εγώ για εσένα είναι πολύ λίγο μπροστά στην καλοσύνη που εξέπεμπες. Περάσαμε μαζί τρία ολόκληρα χρόνια με παρασκήνια που όμοιά τους δεν είχα ξαναπεράσει με άλλους συναδέλφους. Πόσα γέλια, πόσες αγκαλιές, πόσες υπέροχες στιγμές μαζί. Γλυκιά μου Μίνα, καλό ταξίδι και φωτεινό. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά, στο μυαλό και στις αναμνήσεις μου”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα