Andy Carroll: “Πιάστηκε” στο κρεβάτι με άλλη γυναίκα δύο εβδομάδες πριν παντρευτεί
@www.benchwarmers

Σάλο έχει προκαλέσει στην Αγγλία το ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Andy Carroll. Συγκεκριμένα ο 33χρονος άσος της Γουέστ Χαμ… απαθανατίστηκε στο κρεβάτι σε λιπόθυμη κατάσταση δίπλα σε μια ξανθιά γυναίκα, δύο εβδομάδες πριν από τον γάμο του με τη Billi Mucklow.

Ο Άγγλος πρώην διεθνής, που είχε πωληθεί το 2011 από τη Νιουκάστλ στη Λίβερπουλ για 40 εκατ. ευρώ, έκανε κάτι σαν μπάτσελο, αλλά αυτό εξελίχθηκε σε κάτι που μπορεί να καταστρέψει τον γάμο του. Από το γλέντι σε ένα beach club ο Caroll κατέληξε στο κρεβάτι με την Taylor Jane Wilkey.

Εκείνη έβγαλε σέλφι φορώντας τη ρόμπα του και με τον ίδιο σε λιπόθυμη κατάσταση δίπλα της, ενώ όταν τις έστειλε σε κάποιους φίλους της, εκείνοι δεν δίστασαν να τις δημοσιοποιήσουν με συνέπεια να γίνουν viral και να προκληθεί σάλος στην Αγγλία.

Η Taylor Jane Wilkey μιλώντας στη Sun δήλωσε πως «… δεν κοιμηθήκαμε μαζί. Ήταν κάτι αθώο. Απλώς ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο μετά το πάρτι του, εκείνος, εγώ και μια φίλη μου. Ήμασταν όλοι μεθυσμένοι, αλλά δεν έγινε τίποτα πονηρό».

The football ace was pictured on a bed together with a blonde beauty
Andy and Billi  are supposed to be getting married in just days

O Αndy Caroll και η Billi Mucklow

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα