Amber Heard: Η δικηγόρος της υποστηρίζει πως η ηθοποιός θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης
Photo by Cliff Owen/Consolidated News Pictures/Getty Images

Η Elaine Bredehoft, δικηγόρος της Amber Heard στη δίκη της για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Johnny Depp, εμφανίστηκε στο “Today” μετά την ετυμηγορία και είπε ότι η Heard θα θέλει “οπωσδήποτε” να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης των ενόρκων που ήταν υπέρ του Depp.

«Έχει μερικούς εξαιρετικούς λόγους για αυτό. Δαιμονοποιήθηκε εδώ. Επιτράπηκαν ορισμένα πράγματα σε αυτό το δικαστήριο που δεν θα έπρεπε να επιτραπούν και προκάλεσε σύγχυση στους ενόρκους. Δεν μας επιτρεπόταν να τους πούμε για την απόφαση του Ηνωμένου Βασιλείου», πρόσθεσε η Bredehoft.

Η δικηγόρος αναφέρεται στην υπόθεση συκοφαντίας που έχασε ο Depp στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο ηθοποιός των «Πειρατών της Καραϊβικής» μήνυσε τη Sun επειδή τον αποκάλεσε «wife beater» (αυτός που χτυπά τη σύζυγό του), αλλά έχασε την υπόθεση.

Η Heard διατάχθηκε να καταβάλει αποζημίωση 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων στον Depp (10 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημίωση και 350.000 δολάρια σε τιμωρητική αποζημίωση) αφού το δικαστήριο έκρινε ότι δυσφήμησε τον ηθοποιό όταν έγραψε ένα άρθρο της στη Washington Post το 2018, αναφερόμενο στους ισχυρισμούς της για ενδοοικογενειακή βία. Η Bredehoft μοιράστηκε επίσης την πεποίθησή της ότι τα άσχημα σχόλια που έλαβε η Heard στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια της δίκης πιθανότατα επηρέασαν τους ενόρκους.

«Οι ένορκοι δεν έπρεπε να κοιτάζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά πώς μπορεί να γινόταν αυτό; Πήγαιναν σπίτι κάθε βράδυ. Έχουν οικογένειες. Οι οικογένειές τους είναι στα social media. Είχαμε ένα 10ήμερο διάλειμμα στη μέση λόγω του δικαστικού συνεδρίου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουν επηρεαστεί από αυτό. Ήταν φρικτό. Ήταν πραγματικά, πολύ μονόπλευρο. Ήμουν ενάντια στις κάμερες στην αίθουσα του δικαστηρίου και το κατέγραψα και το υποστήριξα λόγω της ευαίσθητης φύσης αυτού. Η δίκη μετατράπηκε σε ζωολογικό κήπο» εξήγησε η Bredehoft.

Φαίνεται πως αυτή η διαμάχη θα κρατήσει για πολύ ακόμα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα