Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκινεί η νέα ανάρτηση της συζύγου του

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η χώρα μετά το άκουσμα της είδησης του θανάτου του δις Ολυμπιονίκη στο τάε κβον ντο Αλέξανδρου Νικολαΐδη από καρκίνο, τρεις μόλις ημέρες πριν κλείσει τα 43 του χρόνια. Ο δύο φορές αργυρός Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης, πάλεψε δυο χρόνια γενναία με μία σπάνια μορφή καρκίνου, το καρκίνωμα NUT ενώ στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα είχε τη σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του, Δώρα Τσαμπάζη.

Το βράδυ της Παρασκευής, η δημοσιογράφος, συγκίνησε με ένα νέο μήνυμα που κοινοποίησε στο Instagram και δήλωνε για ακόμη μία φορά την αγάπη της στον σύζυγό της. «Κανένα βήμα μου δεν έγινε άσκοπα. Συναντηθήκαμε», που αποτελεί στίχο της Κορίνας Καλούδη από τη συλλογή: «Χρειάστηκε να κλέψω».

Η Δώρα Τσαμπάζη όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη αποχαιρέτησε τον άνδρα που μοιράστηκε τη ζωή της και απέκτησαν τα δύο παιδιά τους με τον στίχο του Οδυσσέα Ελύτη: «Ποιός μιλεί στα νερά και ποιός κλαίει – ακούς; Ποιός γυρεύει τον άλλο, ποιός φωνάζει – ακούς; Είμ’ εγώ που φωνάζω κι είμ’ εγώ που κλαίω, μ’ ακούς. Σ΄ αγαπώ, σ’ αγαπώ, μ’ ακούς».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα