Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η τελευταία του επιθυμία έγινε πραγματικότητα – Η συγκινητική ανάρτηση της οικογένειάς του

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή στις 14 Οκτωβρίου μετά από σκληρή και άνιση μάχη με τον καρκίνο. Η τελευταία επιθυμία του σπουδαίου αθλητή ήταν να βγουν σε δημοπρασία τα ολυμπιακά του μετάλλια και οι δάδες, κάτι που τελικά έγινε πραγματικότητα, όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση της οικογένειας του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

«Τα Silent Auctions ολοκληρώθηκαν και η επιθυμία του Αλέξανδρου γίνεται πραγματικότητα. Η συμμετοχή του κόσμου από διάφορες χώρες ήταν συγκινητική.

Πολλοί συμμετέχοντες εξέφρασαν την επιθυμία να προσφέρουν στις οργανώσεις το ποσό που διέθεσαν στη δημοπρασία, παρόλο που δεν ήταν οι πλειοδότες και αυτό είναι που κάνει την παρακαταθήκη του Αλέξανδρου ακόμα πιο σημαντική.

Τα χρήματα των δημοπρασιών θα δοθούν απευθείας και ισόποσα στους ακόλουθους 7 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και στις 2 οικογένειες πληγέντων των φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου στην Κρήτη.

– ΛΑΜΨΗ- Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος.

– ΦΛΟΓΑ- Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες.

– Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

– Σύλλογος ΣεισμόπληκτωνΔήμου Μινώα Πεδιάδας ‘Η Ελπίδα’ και στις οικογένειες των δύο θυμάτων των φυσικών φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου 2022 στην Κρήτη.

– ΆΡΣΙΣ- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων.

– Γιατροί Χωρίς Σύνορα.

– Κοινωνική Κουζίνα ‘ο Άλλος Άνθρωπος’.

Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας».

“Αν σωθεί έστω ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει στο κεφάλι, κάθε κάταγμα στα πόδια μου”, είχε γράψει μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του και με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τη δημοπρασία των ολυμπιακών του μεταλλίων και δαδών είναι σίγουρο πως θα σωθούν πολλά παιδιά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα