Alain Delon: Κατασχέθηκαν 72 πυροβόλα όπλα και χιλιάδες φυσίγγια από το σπίτι του
Credit: Shutterstock/Denis Makarenko

Οπλοστάσιο ήταν το σπίτι του Alain Delon, απ’ όπου η αστυνομία κατέσχεσε 72 πυροβόλα όπλα και 3.000 φυσίγγια. Επίσης, στο αγροτικό σπίτι στο Douchy-Montcorbon, 135 χιλιόμετρα νότια του Παρισιού βρέθηκε και ένα σκοπευτήριο. Ο 88χρονος σταρ δεν έχει άδεια για κανένα από αυτα τα όπλα, δήλωσαν οι εισαγγελείς την Τρίτη.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο τοπικός εισαγγελέας, ο Jean-Cédric Gaux, ο “Delon δεν έχει καμία άδεια που θα του επέτρεπε να κατέχει πυροβόλο όπλο“.

Ο Delon βρίσκεται σε κακή κατάσταση υγείας μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο το 2019 και πρόσφατα βρέθηκε στο επίκεντρο ενός οικογενειακού πολέμου ανάμεσα στους γιους του και την κόρη του Anouchka.

Η έρευνα διατάχθηκε αφού ένας δικαστικός υπάλληλος που στάλθηκε στο σπίτι του παρατήρησε ένα όπλο και ειδοποίησε έναν δικαστή.

Ο Delon εμφανίζεται σπάνια στην οθόνη από τη δεκαετία του 1990 και η τελευταία του σημαντική δημόσια εμφάνιση ήταν να παραλάβει τιμητικό Χρυσό Φοίνικα στο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών το 2019.

Ωστόσο, παρέστη στην κηδεία του φίλου του και συναδέλφου του σταρ Jean-Paul Belmondo στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο του 2021.

Τον περασμένο μήνα ο μικρότερος γιος του Delon κατέθεσε μήνυση κατά της αδελφής του κατηγορώντας την ότι εκμεταλλεύεται την αδυναμία του πατέρα τους. Η διαμάχη έγινε γνωστή μετά τη δήλωση του μεγαλύτερου γιου του Delon, Anthony Delon, στο περιοδικό Paris Match ότι ο πατέρας του βρισκόταν σε “εξασθενημένη” κατάσταση.

Ο μεγαλύτερος γιος του Delon μέσω του δικηγόρου του δήλωσε ότι ήταν “σοκαρισμένος” και ότι θα καταθέσει μήνυση για δυσφήμηση. Οι ανησυχίες για το είδωλο του κινηματογράφου εκφράστηκαν για πρώτη φορά πέρυσι, όταν τα τρία παιδιά του κατέθεσαν μήνυση κατά της πρώην βοηθού του Hiromi Rollin που ζούσε μαζί του, κατηγορώντας την για παρενόχληση και απειλητική συμπεριφορά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα