Alain Delon: Σε “πόλεμο” με τον γιο του Anthony – Κατέθεσε μήνυση εναντίον του
Credit: shutterstock/Denis Makarenko

Πόλεμος έχει ξεσπάσει στην οικογένεια Delon. Ο Anthony Delon κατέθεσε μήνυση κατά της αδελφής του Anouchka, την οποία κατηγορεί ως “συνεργό σε όλη την κακοποίηση και τη βία” της οποίας ο πατέρας τους φέρεται να ήταν θύμα, σύμφωνα με τον ίδιο.

Την επομένη της συνέντευξης του Anthony Delon στο Paris Match, ανακοινώνοντας ότι είχε καταθέσει μήνυση κατά της αδερφής του, ο δικηγόρος του Alain Delon ανακοίνωσε ότι ο θρυλικός σταρ, “ εξαιρετικά σοκαρισμένος από την κάλυψη των μέσων ενημέρωσης ” για τη ζωή του, θα υποβάλει με τη σειρά του μήνυση κατά του γιου του Anthony. Σύμφωνα με τον σύμβουλό του Christophe Ayela, ο ηθοποιός καταγγέλλει σχόλια που θα είχαν ως στόχο να “βλάψουν τον ίδιο” καθώς και την κόρη του Anouchka.

“Μπορούσα να μιλήσω σήμερα το πρωί με τον πελάτη μου, τον κ. Alain Delon, για τη συνέντευξη που έδωσε ο γιος του Anthony Delon στο Paris Match, στην οποία κατηγορεί σοβαρά την αδελφή του Anouchka Delon. Μου είπε ότι δεν αντέχει την επιθετικότητα του γιου του Anthony που του λέει συνέχεια ότι είναι γεροντικός, εξηγεί ο Me Ayela. Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι ο γιος του ισχυρίζεται ότι ήταν τα τελευταία του Χριστούγεννα. Αλλά ποιος πατέρας θα μπορούσε να το ανεχτεί αυτό; 

Τι υποστηρίζει ο Anthony Delon στη μήνυσή του

Ο Anthony στη συνέντευξή του ανακοίνωσε ότι κατέθεσε μήνυση κατά της αδελφής του αρχές Νοεμβρίου. “Παραμένοντας σιωπηλή, τον έβαλε ξεκάθαρα σε κίνδυνο. Για μένα, αυτό την κάνει έμμεσα συνένοχο σε όλη την κακοποίηση και τη βία της οποίας ήταν θύμα” σημείωσε στη μήνυσή του ο μεγαλύτερος γιος του Delon.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: Δεν μου άφησε άλλη επιλογή. Η αδελφή μου δεν ενημέρωσε ποτέ εμένα και τον αδελφό μου ότι μεταξύ 2019 και 2022 ο πατέρας μου είχε υποβληθεί σε πέντε γνωστικά τεστ κατά τις επισκέψεις του στην κλινική στην Ελβετία και ότι δεν πέρασε κανένα από αυτά. Σύμφωνα με τους γιατρούς, αυτά τα τεστ καταδεικνύουν γνωστική υποβάθμιση που τοποθετεί τον πατέρα μου σε θέση ψυχολογικής αδυναμίας και επομένως ευάλωτου Ο Anthony Delon προσθέτει ότι η αδελφή του τους έκρυψε την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του πατέρα τους, ενώ τον συνόδευε, όπως και η Ηiromi Rollin, σε ραντεβού με γιατρούς. “Έκρυψε αυτά τα αποτελέσματα, για προσωπικά συμφέροντα που δεν με νοιάζουν σήμερα, ακόμη κι αν δεν γνωρίζω ακόμη την πλήρη έκταση. Από την άλλη, αυτό που είναι σοβαρό για μένα είναι ότι, γνωρίζοντας τις πράξεις της κυρίας Rollin, μας έκρυψε την αγωνία στην οποία βρέθηκε ο πατέρας μας. Παραμένοντας σιωπηλή, τον έβαλε ξεκάθαρα σε κίνδυνο. Για μένα, αυτό την κάνει έμμεσα συνένοχο σε όλη την κακοποίηση και τη βία της οποίας ήταν θύμα.”

“Ο Anthony Delon χρησιμοποίησε για άλλη μια φορά το όνομά του για λόγους δημοσιότητας”

Εξαιρετικά σοκαρισμένος από την πανωλεθρία στα μέσα ενημέρωσης που ενορχήστρωσε ο γιος του Anthony, η οποία έχει μόνο έναν στόχο: να βλάψει τη φήμη της κόρης του Anouchka, να βλάψει την ίδια και να βλάψει και τη μοναδική σχέση που είχε πάντα με την Anouchka“, ο Alain Delon αποφάσισε προφανώς να καταθέσει μήνυση κατά του μεγαλύτερου γιου του. Μια καταγγελία “αρχικά” για συκοφαντική δυσφήμηση, εξήγησε ο δικηγόρος, ανακοινώνοντας ότι “μελετά τις απαραίτητες διαδικασίες για να δοθεί τέλος στις απειλές εναντίον του ιδίου και της κόρης του”.

“Σε αντίθεση με την Anouchka, ο γιος του Anthony δεν έδειξε ποτέ, όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν, να ενδιαφέρεται πραγματικά για εκείνον”, προσθέτει ο δικηγόρος, επισημαίνοντας ότι ο Anthony Delon “εκμεταλλεύτηκε για άλλη μια φορά το όνομά του για να κερδίσει δημοσιότητα για τον εαυτό του”. “Ας με αφήσει ήσυχο και ας αφήσει ήσυχη την κόρη μου“, φέρεται να πρόσθεσε το είδωλο του κινηματογράφου μέσω του δικηγόρου του.

Ο Anthony Delon είχε καταθέσει ότι ο πατέρας του Alain είναι “αποδυναμωμένος” και υποστήριξε ότι έχει υποβάλει καταγγελία κατά της αδελφής του Anouchka, κατηγορώντας την ότι δεν τον ενημέρωσε ότι ο πατέρας τους είχε αποτύχει σε “πέντε γνωστικά τεστ” μεταξύ 2019 και 2022.

Η είδηση αυτή έρχεται την ώρα που τα δικαστήρια μόλις απέρριψαν τις καταγγελίες των παιδιών Delon κατά της πρώην συντρόφου και συνεργάτη του ηθοποιού, Hiromi Rollin, και, ταυτόχρονα, εκείνες που είχε καταθέσει η ίδια κατά της οικογένειας Delon.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα