Αίας Μανθόπουλος: Συγκινεί το “αντίο” της συντρόφου του
Αίας Μανθόπουλος
Credit: Αίας Μανθόπουλος/Facebook

Ο θάνατος του Αίαντα Μανθόπουλου γέμισε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο και κυρίως τους δικούς του ανθρώπους.

Η σύντροφός του Ελισάβετ Σταμοπούλου είναι συντετριμμένη από την απώλεια του αγαπημένου της, με τον οποίο ήταν μαζί τα τελευταία επτά χρόνια.

Σ’ ένα συγκινητικό μήνυμά της λέει το δικό της “αντίο” στον σύντροφό της. “Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Έφυγε ο αδερφός μου, ο φίλος μου, ο σύντροφός μου, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στην ψυχή μου” έγραψε στο μήνυμα που πρόβαλε η εκπομπή “Super Kατερίνα.”

Το βίντεο του dpgmedia

Ο Αίας Μανθόπουλος νοσηλευόταν από το βράδυ της Δευτέρας (9/10) στη ΜΕΘ έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή (13/10) είχαν κυκλοφορήσει κάποια δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει φύγει από τη ζωή, τα οποία διαψεύστηκαν στη συνέχεια. Έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 17/10 βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Σήμερα 17/10/2023 και ώρα 10 π.μ. κατέληξε μετά από πολυήμερη νοσηλεία, ο Αίας – Γεώργιος Μανθόπουλος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ». Η οικογένειά του αποφάσισε τη δωρεά των οργάνων του”, ανέφερε η ανακοίνωση του νοσοκομείου “ΑΤΤΙΚΟΝ” όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα