Αυτά είναι τα σκουλαρίκια που ανάβουν και λάμπουν

Η Diana Caldarescu είναι μια ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας που ειδικεύεται στα σκουλαρίκια σε σχήμα πολυέλαιου που ανάβουν πραγματικά.

Το να έχετε μικροσκοπικούς πολυελαίους να κρέμονται από τους λοβούς των αυτιών σας μπορεί να ακούγεται κιτς, αλλά αν αυτό είναι το στιλ που θέλετε, μπορείτε κάλλιστα να κάνετε το μεγάλο βήμα με τα καταπληκτικά φωτιζόμενα σκουλαρίκια πολυέλαιος της Diana Caldarescu. Η νεαρή καλλιτέχνης με έδρα τη Νέα Υόρκη δημιουργεί αυτά τα κοσμήματα από ορείχαλκο, ασήμι 925, χρυσό 14 καρατίων και γυάλινα κρύσταλλα και προσθέτει λίγη μαγεία με τη μορφή κεριών με άκρες LED που ανάβουν πραγματικά χάρη στην ενέργεια που παρέχει μια μικρή μπαταρία κρυμμένη πίσω από το αυτί του χρήστη.

Σκουλαρίκια

Δεν είναι σαφές πόσο καιρό η μικροσκοπική μπαταρία CR1632 μπορεί να κρατήσει τα σκουλαρίκια αναμμένα, αλλά είναι σίγουρα αρκετό για να κάνετε εντύπωση. Και τα καλά νέα είναι ότι η μπαταρία μπορεί να αντικατασταθεί, οπότε μπορείτε απλά να τοποθετήσετε μια νέα και να διατηρήσετε την προσοχή πάνω σας.

Μεγαλώνοντας στο Λος Άντζελες, η Νταϊάνα ντυνόταν συχνά με vintage στιλ όταν πήγαινε να δει παλιές ταινίες σε διάφορα θέατρα της πόλης, και ήταν αυτές οι εμπειρίες που την ενέπνευσαν να δημιουργήσει τα εκπληκτικά σκουλαρίκια – πολυέλαιος.

Πρόσφατη απόφοιτος του Los Angeles Trade-Technical College, η Diana Caldarescu έχει σήμερα τη δική της επιχείρηση κατασκευής κοσμημάτων. Συνήθιζε να πουλάει τις δημιουργίες της στο Etsy, αλλά τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, μετέφερε τις επιχειρήσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Σκουλαρίκια

Τα μοναδικού στυλ σκουλαρίκια της κοστίζουν προς το παρόν 128 ή 158 δολάρια ανά ζευγάρι, αλλά τα περισσότερα μοντέλα έχουν εξαντληθεί, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη, αν αναλογιστεί κανείς πόσο ωραία φαίνονται. Η ίδια προσφέρει εγγύηση 1 έτους, αλλά ευχαρίστως θα φροντίσει ώστε τα φωτιζόμενα σκουλαρίκια σας να λειτουργούν και μετά από αυτό το διάστημα “σε οικονομική τιμή”.

Σκουλαρίκια

Πηγή: enikos.gr

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα