Αυτά είναι τα πιο σέξι ανδρικά και γυναικεία ονόματα
Credit: 123RF

Mια νέα έρευνα αποκάλυψε ποια είναι τα πιο σέξι ονόματα για γυναίκες και άνδρες στον κόσμο και αυτό που αποτελεί έκπληξη είναι ότι δεν είναι καθόλου πρωτότυπα!

Σύμφωνα , λοπόν, με την έρευνα, το πιο σέξι όνομα για άνδρες θεωρείται το Jack, ενώ το Mary ήταν στην κορυφή της λίστας για τις γυναίκες ενώ τα Nick, James και Ben, όπως και τα Rachel, Kate και Julia δεν είναι λιγότερο δημοφιλή.

Οι ερευνητές στο Love Honey προσδιόρισαν την “καυτή” λίστα με βάση τα ονόματα των κύριων χαρακτήρων σε εκατοντάδες βιβλία αισθηματικής λογοτεχνίας όπως και σε ταινίες. Συγκεκριμένα, οι συγγραφείς των ρομαντικών βιβλίων προτιμούν το όνομα Jack για τον κεντρικό ήρωά τους σε εννέα μυθιστορήματα και ταινίες, συμπεριλαμβανομένου του Jack Dawson, που υποδύθηκε ο Leonardo DiCaprio στην ταινία “Τιτανικός” το 1997.

Photograph: 20th Century Studios

Η Mary είναι το δημοφιλέστερο γυναικείο όνομα για ηρωίδα ρομαντικών ιστοριών, όπως το About Time με τη Rachel McAdams της οποίας το πραγματικό όνομα ήρθε στη δεύτερη θέση.

Το παλιομοδίτικο όνομα δεν αντιπροσωπεύεται σε μεγάλο βαθμό μεταξύ των διασημοτήτων, αλλά η πιο αξιοσημείωτη φιγούρα είναι η πάντα λαμπερή πριγκίπισσα Mary της Δανίας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα