Αυστραλία: Πέθανε μοντέλο στα 23 του έπειτα από σοβαρό ατύχημα – Την έβγαλαν από τη μηχανική υποστήριξη
Credit: Sienna Weir/Instagram

Σοκ στον χώρο της μόδας, αφού 23χρονη φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς “Μις Υφήλιος” της Αυστραλίας, έφυγε από τη ζωή έπειτα από σοβαρό ατύχημα, που την είχε αφήσει να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο για αρκετές εβδομάδες.

Συντετριμμένοι οι φίλοι και η οικογένεια της Sienna Weir, της 23χρονης φιναλίστ της “Μις Υφήλιος-Αυστραλία” από το Σίδνεϊ, θρηνούν την απώλεια του “αγγέλου” τους μετά τον σοκαριστικό θάνατό της.

Η νεαρή γυναίκα πέθανε την Πέμπτη αφού ελήφθη η απόφαση να απενεργοποιηθεί η μηχανική υποστήριξη μετά το τροχαίο που είχε πριν από εβδομάδες.

Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοί της μοντέλα έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτίοντας φόρο τιμής στην εκκολαπτόμενη influencer. “Αγαπηθήκαμε με μια αγάπη που ήταν κάτι περισσότερο από αγάπη”, δήλωσε ο συντετριμμένος σύντροφός της Tom Bull.

Το πρακτορείο, Scoop Model Management, που την εκπροσωπούσε, έκανε μία ανάρτηση τιμώντας τη μνήμη του μοντέλου. “Για πάντα στις καρδιές μας” έγραψαν στη λεζάντα.

Η Weir ήταν μία από τις 27 φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς “Μις Υφήλιος -Αυστραλία” το 2022 και είχε δώσει συνέντευξη στο Gold Coast Magazine σχετικά με την εμπειρία της τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Αποφοίτησε με διπλό πτυχίο στην αγγλική λογοτεχνία και την ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ.

Η Weir σχεδίαζε να μετακομίσει στο Λονδίνο τα επόμενα χρόνια για να περάσει χρόνο με την οικογένειά της, καθώς και να διευρύνει τα επαγγελματικά και κοινωνικά της δίκτυα. Όταν ρωτήθηκε τι την έκανε να ξεχωρίζει από τις άλλες υποψήφιες “Μις Υφήλιος”, επεσήμανε το ευρύ φάσμα των ενδιαφερόντων της.

Όπως έγινε γνωστό είχε στύχημα ενώ έκανε ιππασία με αποτέλεσμα να υποστεί “θανατηφόρους τραυματισμούς” σύμφωνα με τη New York Post.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα