Αυστραλία: Ηθοποιός σκοτώθηκε μπροστά στη δίδυμη αδελφή της
Credit: Erica Hoy/ Instagram

Μία νέα ταλαντούχα ηθοποιός σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αυστραλία μπροστά στα μάτια της δίδυμης αδελφής της, η οποία ήταν συνεπιβάτιδα. Πρόκειται για την Erica Hoy, 26 ετών, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε, συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο στην πόλη Γκίλμαν της Αυστραλίας το βράδυ της Τρίτης. Από το τροχαίο τραυματίστηκαν σοβαρά άλλα τρία άτομα, μεταξύ των οποίων η δίδυμη αδελφή και ο φίλος, της Erica Hoy.

Η 38χρονη Cathly Richards, η οποία προκάλεσε το δυστύχημα, κρίθηκε διανοητικά ανίκανη για να παραστεί αυτοπροσώπως στο δικαστήριο. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Advertiser, δεν μίλησε κατά τη διάρκεια της ακρόασης. Ο δικαστής ζήτησε από τον υπηρεσιακό δικηγόρο της κατηγορούμενης, να τεθεί υπό κράτηση βάσει του άρθρου 269x του νόμου περί ποινικού δικαίου, ανέφερε το δημοσίευμα. Η συγκεκριμένη διάταξη αφορά συνήθως περιπτώσεις όπου αμφισβητείται η διανοητική επάρκεια ενός κατηγορουμένου.

Η αστυνομία ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι η επικίνδυνη οδήγηση της 38χρονης προκάλεσε τον θάνατο της ηθοποιού, τον σοβαρό τραυματισμό της δίδυμης αδελφής της Liza, του φίλου της Mick, 29 ετών και ενός άλλου οδηγού. Η αστυνομία ανέφερε επίσης ότι η 38χρονη προσπάθησε να διαφύγει από τον τόπο του δυστυχήματος και αργότερα αρνήθηκε να δώσει το όνομά της ή να επιβεβαιώσει ότι βρισκόταν πίσω από το τιμόνι. Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πρόκληση θανάτου από επικίνδυνη οδήγηση, τρεις κατηγορίες για πρόκληση βλάβης από επικίνδυνη οδήγηση, εγκατάλειψη του τόπου του ατυχήματος και δύο κατηγορίες για οδήγηση χωρίς τη δέουσα προσοχή.

Η οικογένειά της βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, Greg Hoy, μοιράστηκε συγκινητικά λόγια θαυμασμού για την εκλιπούσα κόρη του.

“Ποτέ δεν μας έδωσε λόγο να ανησυχούμε, χαίρομαι που δεν πέθανε μόνη της. Ήταν ένα έξυπνο, χαρούμενο, θετικό νεαρό κορίτσι. Επέστρεφε από ένα μάθημα υποκριτικής … όταν συνέβη” είπε χαρακτηριστικά. Επισήμανε πως η Erica είχε πάθος για τη μάθηση και τις τέχνες.

Η Erica ταξίδευε με τη δίδυμη αδελφή της- με την οποία είχαν έναν απίστευτο δεσμό, και τον φίλο της την ώρα του δυστυχήματος.

Η νεαρή ηθοποιός έπαιξε πρόσφατα σε μια ταινία που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αδελαΐδας και σε μια διαδικτυακή σειρά με τίτλο The Reality of Humanity.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα