Ζorro: Νιάου με… μάσκα – Μια ξεχωριστή γάτα που έχει κλέψει την καρδιά 700.000+ followers

Μια ημίαιμη περσική γάτα με το όνομα Boy, έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή σε όλο τον κόσμο και θριαμβεύει σε προβολές στο TikTok, λόγω της ομοιότητάς της με τον θρυλικό μασκοφόρο εκδικητή Zorro.

Το γλυκύτατο γατάκι διαθέτει ένα μαύρο περίγραμμα σαν μάσκα γύρω από τα μάτια, κάτι που το κάνει να θυμίζει τον μασκοφόρο, φανταστικό χαρακτήρα κόμικ Zorro.

Με ένα τόσο μοναδικό πρόσωπο, ο Boy έγινε γρήγορα viral μετά το ντεμπούτο του στο TikTok τον Νοέμβριο του 2021. Το πρώτο βίντεο του γάτου έκανε 1,5 εκατομμύριο προβολές, τα δε σχόλια γέμισαν αμέσως με τις αυτονόητες παραπομπές στον δίκαιο υπερασπιστή των αδυνάτων Zorro, ένα όνομα που τώρα έχει καθιερωθεί ως το επίσημο παρατσούκλι του.

Το μικρό αιλουροειδές ζει στην Ινδονησία με τον ιδιοκτήτη του Indraini Wahyudin Noor και με πολλές άλλες γάτες. Αν από μια βιαστική ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Noor δεν αποδεικνύεται ότι ο Boy είναι όντως ο μεγάλος πρωταγωνιστής, ο περήφανος ‘μπαμπάς’ Noor εν τούτοις το παραδέχεται:

«Έχω πολλές γάτες, αλλά αυτός είναι ο μοναδικός με μια κανονική μάσκα στο πρόσωπό του. Είναι χωρίς αμφιβολία η πιο αγαπημένη γάτα!»

Ο Noor έχει ακόμη πλήρως αποδεχθεί την αναμφισβήτητη ομοιότητα του γάτου του με τον Zorro. Ο λογαριασμός του δε στο Tiktok για τον μασκοφόρο ‘ψιψίνο’, έχει πάνω από 20 εκατομμύρια likes και σχεδόν 750.000 ακόλουθους χάρη στα βίντεο με  τον… μουστακάτο Zorro.

Ένα από αυτά εμφανίζει τον Noor να ξετυλίγει ένα πακέτο μπροστά στον Boy, με φόντο ένα ηχητικό θέμα από ταινία για τον πραγματικό μεξικανό ήρωα Zorro. Ένα μικρό μαύρο καπέλο αποκαλύπτεται και ο Noor το τοποθετεί στο κεφάλι του Boy, αποτίοντας με αυτόν τον τρόπο έναν μικρό φόρο τιμής στον εκδικητή με τη μυστική ταυτότητα.

Ο Noor καλωσόρισε πρόσφατα μερικούς απογόνους, κάποια βλαστάρια του Boy στον κόσμο. Σε αυτή τη νέα γατοφουρνιά υπάρχει ένας μικρός mini-Zorro με το όνομα Bandit, που τυχαίνει να έχει τον ίδιο χρωματισμό με τον μπαμπά του.

Οι πολυάριθμοι θαυμαστές του  Boy είναι ενθουσιασμένοι με τον μικρό διάδοχο και απλά δεν χορταίνουν να παρακολουθούν τα βίντεο που ‘ανεβάζει’ ο Noor. Και ποιος άραγε μπορεί να τους κατηγορήσει; Είναι πραγματικά αξιολάτρευτα!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα