Ξανθιά, γοητευτική, stylish και δυναμική: Γνωρίστε καλύτερα την σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι από χτες το βράδυ ο 90ς πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, προκαλώντας ρίγη χαράς και συγκίνησης όχι μόνο στους πολλούς οπαδούς του αλλά και στην οικογένειά του, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Είναι παντρεμένος με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι με την οποία έχουν αποκτήσει 3 παιδιά, η οποία τον βοήθησε όλο το διάστημα της δύσκολης προεκλογικής περιόδου, χρησιμοποιώντας το Twitter για να κοινοποιεί καθημερινά όλα τα σχόλια που τον στήριζαν, ενώ έκανε και retweet αυτά του συζύγου της.

mareva grampofski7

Άλλη μια απόδειξη πως πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα. Λίγο καιρό πριν δήλωσε από την Καστορία όπου βρισκόταν: «Ο Κυριάκος έχει πολλούς φαν στην Καστοριά. Πιστεύω ότι θα κερδίσει, γιατί είναι ο μόνος που έχει την ικανότητα να διαχειριστεί σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα την κατάσταση. Έχει τις γνώσεις που απαιτούνται, έχει το πρόσωπο και το ήθος που χρειάζεται. Πιστεύω ότι είναι ο καταλληλότερος».

Αμέσως μάλιστα μετά την νίκη του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στις κάμερες: «Το μεγαλύτερο ευχαριστώ πηγαίνει στην οικογένεια μου… Στην Μαρέβα, στην Σοφία, στον Κωνσταντίνο και στην Δάφνη. Χωρίς την αγάπη τους και τη στήριξη τους δεν θα βρισκόμουν σήμερα εδώ».

mareva grampofski9

Ποια είναι όμως η Μαρέβα Γκραμπόφσκι; Η ίδια γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967 και έχει καταγωγή από την Αίγυπτο και τη Βαρσοβία ενώ η γιαγιά της, Μαίρη Άνταμς, προέρχεται από Άγγλους προγόνους της Σμύρνης.

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη γνωρίστηκαν πριν από 20 περίπου χρόνια στο Χάρβαρντ και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης, αγάπης και αφοσίωσης το 1997 στην Αγία Ειρήνη, στην Πλάκα.

Μετά από λίγους μήνες ήρθε στον κόσμο και η Σοφία, ενώ αργότερα απέκτησαν άλλα δυο παιδιά, τον 17χρονο σήμερα Κωνσταντίνο και τη 12χρονη Δάφνη.

mareva grampofski6

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που έχουν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας η σχέση τους δεν έγινε αμέσως αποδεκτή από την οικογένεια Μητσοτάκη και μάλιστα δημιουργήθηκαν και πολλές συγκρούσεις μεταξύ τους.

mareva grampofski

Η ίδια εργάστηκε για 12 χρόνια ως στέλεχος της Deutsche Bank ενώ σήμερα είναι συνιδρύτρια της ελληνικής εταιρείας Zeus + Dione, είναι συλλέκτρια έργων τέχνης, αγαπά την όπερα, λατρεύει τη γυμναστική Pilates και μιλά Γαλλικά, Αγγλικά, Ελληνικά και Τουρκικά. Όσον αφορά στο προσωπικό της στυλ, αυτό είναι κλασικό, κινείται σε ασφαλείς γραμμές και φόρμες και αγαπημένα της χρώματα είναι το μαύρο και το λευκό.

mareva grampofski5

Η Μαρέβα και ο Κυριάκος έμειναν χωριστά για 5 ολόκληρα χρόνια, όμως επανασυνδέθηκαν. Ο ίδιος, λίγο καιρό πριν όπου εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon, τόνισε: «Κάθε οικογένεια και κάθε σχέση θα περάσει από δυσκολίες, κάποιες αντέχουν, κάποιες βάζουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί και κάποιες δεν αντέχουν. Περάσαμε με τη Μαρέβα μια μεγάλη δυσκολία, βρεθήκαμε χώρια για πέντε χρόνια, δεν χωρίσαμε, δεν είχαμε πάρει διαζύγιο, ήμασταν σε διάσταση. Είχαμε πάντα μια καλή σχέση και νομίζω ότι και οι δύο θέλαμε να κοιτάξουμε μπροστά και να ξαναβρεθούμε. Υπήρχε συναίσθημα, βαθιά αγάπη και εκτίμηση, μερικές φορές ο χρόνος μπορεί να κάνει θαύματα».

Ôï Grace Mykonos êáëùóïñßæåé ôï exclusive store ôçò Zeus + Äione / Ç óõëëïãÞ Â¶íïéîç-Êáëïêáßñé 2014 ôïõ ãíùóôïý fashion brand ðáñïõóéÜóôçêå óå ìßá ìïíáäéêÞ åêäÞëùóç óôï Grace Mykonos (ÄÔ)

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Παρ’ ότι τα πέντε αυτά χρόνια ήταν δύσκολα και για τα παιδιά, τώρα είμαστε πιο καλά από ό,τι ήμασταν γιατί καταλάβαμε καλύτερα ο ένας τον άλλον, μπήκαμε ο ένας στη θέση του άλλου και η οικογένειά μας ξαναβρήκε μια πολύ όμορφη ισορροπία. Υπάρχουν σχέσεις στη ζωή για τις οποίες αξίζει να δώσεις και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Για ‘μενα πάνω από όλα είναι τα παιδιά μου, η σύζυγός μου και η δικιά μας οικογενειακή ηρεμία, η πολιτική είναι πολύ σημαντική, αλλά έρχεται λίγο μετά την οικογένεια».