Πρόβα γάμου για Σία Κοσιώνη και Κώστα Μπακογιάννη: Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες!

Η σχέση της Σίας Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη, που μετράει ήδη αρκετά χρόνια πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Γι’ αυτό και πολλοί πιστεύουν πως οι δυο τους είναι ένα βήμα πριν την επισημοποιήσουν, όπως αναφέρουν το Peoplegreece.com.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ετοίμασε το γιορτινό τραπέζι της Πρωτοχρονιάς, θέλοντα να περιποιηθεί την οικογένεια του αγαπημένου της.

Το τραπέζι έγινε στο χωριό Γοριανάδες, κοντά στο Καρπενήσι, όπου η οικογένεια Μπακογιάννη διατηρεί σαλέ σε υψόμετρο 840 μέτρων, μέσα σε ελατόδασος.

Εκεί βρίσκονταν εκτός από τους συγγενείς και πολλοί φίλοι και η Σία Κοσιώνη ανέλαβε για πρώτη φορά το ρόλο της οικοδέσποινας, φροντίζοντας για όλες τις λεπτομέρειες -είχε ζητήσει μάλιστα και τις πολύτιμες συμβουλές γνωστού σεφ των Αθηνών προκειμένου να είναι όλα τέλεια.

Οι δυο τους αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησιάς μέσα στο 2016. Λίγες ημέρες μάλιστα πριν δημοσιεύτηκαν και φωτογραφίες από τη βόλτα της Σίας Κοσιώνη με την 6χρονη κόρη του Κώστα Μπακογιάννη στο Κολωνάκι.

Δείτε τις φωτογραφίες από την εφημερίδα:

sia kosiwnh mpakogiannissia kosiwnh mpakogiannis1