Βασίλισα Ελισάβετ: Είναι οργισμένη – Έμαθε από την τηλεόραση την απόφαση του εγγονού της Χάρι

Splash News

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Μεγάλης Βρετανίας μετά τη δήλωση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Αλλά ακόμα πιο σοκαρισμένη είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, που όπως μεταδίδει η Daily Mail, ενημερώθηκαν για την απόφαση του ζευγαριού από την τηλεόραση(!).

Όπως αναφέρουν πηγές από το Παλάτι η Βασίλισσα, όπως και οι Πρίγκιπες Κάρολος και Ουίλιαμ, είναι «βαθύτατα απογοητευμένοι», «σοκαρισμένοι, δυσαρεστημένοι και απόλυτα οργισμένοι».

«Οι συζητήσεις με τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ είναι σε πρώιμο στάδιο. Κατανοούμε την επιθυμία τους να ακολουθήσουν άλλο δρόμο, ωστόσο χρειάζεται χρόνος προκειμένου να διευθετηθούν περίπλοκα θέματα» λέει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Όπως αναφέρουν οι πηγές, η ανακοίνωση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ ήταν μια προσωπική δήλωση για την οποία δεν είχαν συμβουλευτεί κανέναν από το Παλάτι ή την οικογένεια. Και η κίνησή τους έχει ήδη χαρακτηριστεί από μέλη του βασιλικού περιβάλλοντος και τον βρετανικό τύπο ως «πισώπλατη μαχαιριά», «έλλειψη σεβασμού στη Βασίλισσα» και «αχαριστία» για όσα τους έχει προσφέρει.