Ποια είναι η πρώτη αντίδραση του παλατιού στην είδηση της παραίτησης του Harry και της Meghan Markle

Splash News

Μπορεί τα σημάδια να υπήρχαν και καιρό, ωστόσο κανένας δεν περίμενε πως θα συμβεί στην πραγματικότητα. Ο λόγος για την ανακοίνωση που έκαναν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry χθες Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, πως πρόκειται να παραιτηθούν δηλαδή από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Αυτή τη απόφαση και ανακοίνωση όμως δεν ξάφνιασε μόνο εμάς, αλλά και όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και κυρίως τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία όμως φαίνεται δεν γνώριζε τίποτα.

Αρχικά, σύμφωνα με τη Daily Mail η βασίλισσα Ελισάβετ έμαθε αυτή την απόφαση του Harry από τα μέσα όπως και όλοι εμείς δηλαδή, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο η αντίδραση της ήταν άμεση.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια αντέδρασε λοιπόν σε αυτή την ανακοίνωση με ένα δημοσίευμα πο δηλώνει πως σέβονται αυτή την απόφαση, αλλά είναι αρκετά περίπλοκη και σίγουρα θα πάρει αρκετό χρόνο μέχρι να συμβεί στην πραγματικότητα. Όπως γράφει η ανακοίνωση του παλατιού «Οι συζητήσεις με τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex είναι σε πρώιμο στάδιο. Κατανοούμε την επιθυμία τους να ακολουθήσουν άλλο δρόμο, ωστόσο χρειάζεται χρόνος προκειμένου να διευθετηθούν περίπλοκα θέματα».

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, η βασίλισσα Ελισάβετ είναι εξαιρετικά απογοητευμένη από την απόφαση και τον τρόπο αντιμετώπισης από πλευράς του ζευγαριού, ενώ γράφουν πως η μονάρχης είναι σοκαρισμένη, πληγωμένη και αρκετά θυμωμένη.

Αυτή είναι η απάντηση του παλατιού:

Instafeed