Τι φόρεσε η Meghan Markle στο πάρτι του γάμου για να τιμήσει τη μητέρα του Harry, Diana;

Getty Images/ Ideal Images

Και ναι φύλαγε το καλύτερο για το τέλος. Ο λόγος για τη Meghan Markle η οποία για την δεξίωση που παρέθεσε με τον σύζυγό της πλέον Prince Harry για τους καλεσμένους τους, «αποχωρίστηκε» το νυφικό της -ένα πανέμορφο Givenchy με bateau neckilne σε κλασική γραμμή που απο πολλούς χαρακτηρίστηκε ιδιαιτέρως απλό αλλά εμάς μας ενθουσίασε- και φόρεσε μια πιο μοντέρνα και σέξι δημιουργία με high neck, Stella McCartney, που άφηνε ακάλυπτους τους καλογυμνασμένους ώμους της, την οποία συνδύασε με λευκές γόβες Aquazzura και κρεμαστά σκουλαρίκια Cartier. Δεν πήγαινε πίσω βέβαια και ο Prince Harry που έδειχνε πάρα πολύ γοητευτικός με το σμόκιν του, θυμίζοντας κάτι από 007 όπως σχολίασαν χαρακτηριστικά και τα βρετανικά μέσα.

η Meghan Markle στο πάρτι του γάμου
Getty Images

Αυτό όμως που κέντρισε την προσοχή στην φωτογραφία μέσα από την κάμπριο Jaguar με την οποία έφυγε το ευτυχισμένο ζευγάρι για το πάρτι, πέρα απο το υπέροχο φόρεμα της Meghan που βλέπουμε να κοπιάρεται πολύ αυτό το καλοκαίρι, ήταν το δαχτυλίδι με το τεράστιο aquamarine διαμάντι που φορούσε στο δάχτυλό της. Όπως αποκαλύφθηκε, το συγκεκριμένο δαχτυλίδι ανήκε στη μητέρα του Harry, την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Diana, και φτιάχτηκε ειδικά για εκείνη το 1996 μετά το διαζύγιό της από τον πρίγκιπα Κάρολο καθώς θεωρούσε ότι δεν ήταν σωστό να φοράει ακόμα το δαχτυλίδι των αρραβώνων της (το οποίο μετά απο πολλά χρόνια έδωσε στην Kate Middleton ο Prince William για να της κάνει πρόταση γάμου). «Πάντα διάλεγε κοσμήματα που σήμαιναν κάτι για εκείνη και που αντιπροσώπευαν κάποια σημαδιακά γεγονότα» δήλωσε ο γεμολόγος Grant Mobley, υπολογίζοντας ότι αυτό το δαχτυλίδι σήμερα θα στοίχιζε περίπου 75.000 λίρες.

η Meghan Markle στο πάρτι του γάμου
Getty Images

Όπως πολλοί μπορεί να θυμούνται, μετά τον θάνατο της Diana οι γιοι της κληρονόμησαν την συλλογή κοσμημάτων της (και τα 3/4 από την περιουσία της των 21 εκατομμυρίων λιρών) καθώς ήθελε να χρησιμοποιήσουν αυτά τα κοσμήματα για να τα δώσουν στις μελλοντικές γυναίκες τους κάτι το οποίο και έγινε. Μάλιστα στην αρχή ο Harry είχε πάρει το δαχτυλίδι των αρραβώνων της με το μπλε ζαφείρι και ο William το Cartier ρολόι της ωστόσο όταν ο μεγαλύτερος αδερφός θέλησε να κάνει πρόταση γάμου στην Kate Middleton ο μικρός έδειξε μεγάλη γενναιοδωρία και δέχτηκε να κάνουν μια ανταλλαγή οπότε η Δούκισσα του Cambridge έχει στην κατοχή της πλέον το δαχτυλίδι των 12 καρατίων που στοιχίζει 300.οοο λίρες ενώ η Meghan το δαχτυλίδι με την γαλάζια πέτρα (ο Harry για το δαχτυλίδι αρραβώνων χρησιμοποίησε κάποιες πέτρες απο κοσμήματα της Diana καθως και μια πέτρα από την Botswana).

Ο Harry όπως φαίινεται ήθελε να έχει «δίπλα» του τη μητέρα του σε κάθε στιγμή αυτού του γάμου.

η Meghan Markle στο πάρτι του γάμου
Splash news