Το νυφικό της Meghan Markle από τον πρώτο της γάμο δεν είχε καμία σχέση με το σημερινό
Getty Images

Η μέρα έφτασε και ο πολυαναμενόμενος γάμος των Harry και Meghan Markle έφτασε. Τα βλέμματα όλου του πλανήτη είναι στραμμένα στη Μεγάλη Βρετανία και όλοι μιλούν για την πολύ όμορφη και κομψότατη νύφη. Η Meghan λοιπόν έκανε την έκπληξη και εκεί που όλοι έβαζαν στοίχημα πως το νυφικό της θα σχεδίαζαν οι Ralph & Russo τελικά φόρεσε Givenchy. Βέβαια η επιλογή της δεν ήταν καθόλου τυχαία, μιας και η Clare Waight Keller, που βρίσκεται στο τιμόνι της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του ιστορικού Οίκου, είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει αυτή τη θέση στην ιστορία του Givenchy ενώ επιπλέον είναι Βρετανίδα.

Ο γάμος όμως γενικότερα δεν είναι ακριβώς πρωτόγνωρη εμπειρία για την ηθοποιό. Για όσους δεν το γνωρίζουν η Δούκισσα ήταν παντρεμένη από το 2011 και για δύο χρόνια με τον παραγωγό Trevor Engelson και μάλιστα στο διαδίκτυο τον τελευταίο καιρό έχει κυκλοφορήσει και μία φωτογραφία με το νυφικό που είχε επιλέξει τότε.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Φυσικά μιλάμε για μία σαφώς πιο casual τελετή, που είχε πραγματοποιηθεί σε μια παραλία στη Τζαμάικα, οπότε όπως καταλαβαίνετε και το νυφικό της ήταν κάπως πιο boho και απλό. Τότε λοιπόν η Meghan είχε επιλέξει ένα στράπλες νυφικό, σε αντίθεση με το στιλ bateau που επέλεξε αυτή τη φορά. Επιπλέον παρά το casual της υπόθεσης το τότε νυφικό της δεν ήταν τόσο μίνιμαλ, καθώς είχε μια ζώνη με διακοσμητικά στοιχεία και πτυχώσεις. Στον γάμο της με τον Harry το μόνο grande στοιχείο ήταν το πέπλο, που ήταν πολύ μακρύ. Βέβαια θα μας πείτε ότι εδώ φορούσε ολόκληρη τιάρα, αλλά κάτι μας λέει ότι αν δεν ήταν υποχρεωμένη να το κάνει, θα τη βλέπαμε χωρίς καθόλου κοσμήματα, μιας και αν κρίνουμε από το όλο σύνολο της σημερινής τελετής, πλέον η Meghan είναι λάτρης του minimal chic.

Σήμερα λοιπόν απέδειξε πως της αξίζει να είναι πριγκίπισσα και πως, στιλιστικά, έχει μάθει πολλά τον τελευταίο καιρό, μιας και με το νυφικο της έγραψε ιστορία, κάτι που έτσι κι αλλιώς θα έκανε, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα έμπαινε και στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες νύφες όλων των εποχών.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα