Θα γίνουν και πάλι γονείς για τέταρτη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια

Δεν σταματούν με τίποτα. Ο Alec Baldwin και η σύζυγός του Hilaria ετοιμάζονται να προσθέσουν ακόμα ένα παιδάκι στην πενταμελή οικογένειά τους. Η δασκάλα της yoga, ανακοίνωσε την Παρασκευή στο Instagram ότι είναι έγκυος στο πέταρτο παιδί της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι Balwinitos θα προσθέσουν ένα νέο μέλος στην ομάδα τους αυτή την Άνοιξη. Το ζευγάρι έχει άλλα τρία παιδιά, την 3χρονη Carmen και τον 2χρονο Rafael και τον μόλις ενός έτους Leonardo ενώ ο ηθοποιός έχει άλλη μια κόρη, την Ireland, από τον γάμο του με την Kim Basinger.

Alec Baldwin and Hilaria Thomas seen arriving at 2016 Fragrance Foundation Awards Presented by Hearst Magazines in New York City Pictured: Alec Baldwin and Hilaria Thomas Ref: SPL1297805 070616 Picture by: Felipe Ramales / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.comΦαίνεται ότι αυτό το ζευγάρι δεν χορταίνει τα παιδιά αφού από το 2013 μέχρι και σήμερα έχουν γίνει τρεις φορές γονείς και ετοιμάζονται σε λίγους μήνες να γίνουν και τέταρτη. Σύμφωνα με την 33χρονη Hilaria θα μάθουν το φύλο του μωρού, που θα γεννηθεί την Άνοιξη, πολύ σύντομα.

Το διάσημο ζευγάρι μάλιστα γιόρτασε το καλοκαίρι την πέμπτη επέτειο του γάμου του, με ανανέωση των όρκων τους στο θέρετρο Χάμπτονς.

Μαλού: Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του μπέμπη της