Τέλος στις φήμες χωρισμού για το ταιριαστό ζευγάρι του Hollywood!

On Again Off Again ή κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια του χωρισμού και του … πισωγυρίσματος. Τι κι αν οι κακόβουλες φήμες διέδιδαν πως το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί; Οι δυο τους απέδειξαν πως όλα αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και πως είναι πολύ πιο δυνατός ο δεσμός τους από αυτό που νόμιζαν πολλοί. Ο λόγος για την εκκεντρική Miley Cyrus και τον Liam Hemsworth που εξακολουθούν να είναι κανονικά μαζί κόντρα σε όσα ακούγονταν έντονα τον τελευταίο καιρό. Θυμηθείτε εδώ. 

Premiere Of Lionsgate's "The Hunger Games" - Arrivals

Miley Cyrous- Liam Hemsworth

Σύμφωνα με άνθρωπο από το κοντινό τους περιβάλλον, η μεταξύ τους σχέση είναι άψογη και οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι, απλώς ο γάμος δεν συμπεριλαμβάνεται στα άμεσα σχέδιά τους. Όπως αναφέρει έγκυρη πηγή αναφέρει στο E!News :«Είναι πάρα πολύ καλά και ακόμη μαζί και προσπαθούν η σχέση τους να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Περνούν μαζί πολύ χρόνο στο Nashville τον τελευταίο καιρό, ενώ έρχονται στο Malibu συχνά για να είναι μαζί με την οικογένεια τους». Μάλιστα, παρόλο που δεν σκοπεύουν να παντρευτούν στο πολύ κοντινό μέλλον, αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως τον έχουν αποκλείσει: «Τα σχέδια του γάμου είναι πολλά, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό».

Να θυμίσουμε πως γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας The Last Song το 2009 και λίγο καιρό αργότερα έγιναν ζευγάρι ενώ το 2012 αρραβωνιάστηκαν. Ένα χρόνο αργότερα, αντί να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να παντρευτούν, οι δύο τους αποφασίζουν να χωρίσουν. Μετά από αρκετά χρόνια χωριστά, το ζευγάρι επανασυνδέεται το 2016 και από τότε οι φήμες είτε πως παντρεύονται κρυφά είτε πως χωρίζουν οργιάζουν.

Τι να πιστέψουμε εμείς τελικά; Πάντως, η 25χρονη τραγουδίστρια και ο 28χρονος ηθοποιός παραδίδουν σίγουρα μοντέρνα μαθήματα #couple_goals. Με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Ναι, σαν αυτόν του Justin Bieber που μετά από πολλές επανασυνδέσεις το παίρνει το κορίτσι του. Αυτή την καλλονή την Hailey Baldwin.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα