Σούπερ διάσημο ζευγάρι χώρισε για δεύτερη φορά πριν το γάμο

Η νύφη το έσκασε όχι μία, αλλά δύο φορές στην περίπτωση αυτού του ζευγαριού. Ο λόγος για την Miley Cyrus και τον Liam Hemsworth, οι οποίοι –σύμφωνα με δημοσιεύματα- χώρισαν για μία ακόμη φορά, λίγο πριν το γάμο.

Οι δύο σταρ γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2009 στα γυρίσματα της ταινίας The Last Song και έγιναν αμέσως ζευγάρι. Ο έρωτάς τους κατέληξε σε αρραβώνα και εκεί που όλοι ήταν έτοιμοι να τους δουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η Miley αποφάσισε πως είναι πολύ μικρή για κάτι τέτοιο και χώρισε με τον αγαπημένο της το 2013.

miley-liam-last-song«Ήμουν τόσο φοβισμένη να μείνω μόνη μου. Αυτή τη χρονιά όμως κατέκτησα τον συγκεκριμένο φόβο και νιώθω πραγματικά πολύ χαρούμενη γι’ αυτή τη μετάβαση. Από εδώ και στο εξής δε θέλω να έχω ποτέ ξανά ανάγκη κάποιον. Να αισθάνομαι ότι χωρίς αυτόν δεν μπορώ στιγμή να είμαι αυτό που είμαι, δηλαδή ο εαυτός μου. Δε νομίζω ότι είχα συνειδητοποιήσει τι σημαίνει να είσαι 19 χρονών και να αρραβωνιάζεσαι. Σίγουρα όμως δεν θα άλλαζα το γεγονός ότι το έκανα. Είχε πολύ μεγάλη πλάκα να φοράς αυτό το μεγάλο διαμάντι στο δάχτυλό σου για τόσα χρόνια», είχε δηλώσει η Miley μετά τον χωρισμό. Λίγο αργότερα κυκλοφόρησε και το τραγούδι Drive, το οποίο έγραψε για τον Liam, δηλώνοντας: «Ήταν η ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου, ήμουν μόνη και δούλευα. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί το τραγούδι αναφέρεται σε μια σχέση που έχει τελειώσει αλλά εσύ δεν θέλεις να αφήσεις τον άλλον να φύγει».

Το 2016, μετά από αρκετές άλλες σχέσεις, ο Liam και η Miley τα ξαναβρήκαν και για μία ακόμη φορά σκέφτονταν το γάμο. Όπως φαντάζεστε, ο γάμος «σχόλασε» και ο λόγος που ακούγεται είναι ότι η Miley δεν νιώθει έτοιμη για γάμο, οικογένεια και παιδιά.

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

«Η αλήθεια είναι ότι η Miley δε θέλει να παντρευτεί! Όλοι το έβλεπαν αυτό εκτός από τον Liam. Η οικογένειά του τον παρακαλούσε να “ξυπνήσει” εδώ και καιρό, αλλά αυτός είχε εμπιστοσύνη στη Miley. Τώρα νιώθει χαζός» αναφέρουν άνθρωποι κοντά στο ζευγάρι.

Είτε είναι μαζί, είτε όχι, ο χρόνος θα δείξει!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα