Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο έρωτας για τον σύζυγό της, το χαρέμι που του ετοιμάζει και η απόλυτη ευτυχία

Η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Εγώ για τον σύζυγό της, τα πειράγματα που του κάνει –«Σου ετοιμάζω χαρέμι», δήλωσε χαρακτηριστικά- και την απόλυτη ευτυχία που εδώ και λίγο καιρό βιώνει.

Ο σύζυγός της: «Είναι πολύ ευτυχισμένος όπως και εγώ. Είναι ερωτευμένος με τις γυναίκες του. Τον πειράζω και του λέω “σου ετοιμάζω χαρέμι”. Είναι γεννημένος μπαμπάς. Νιώθει έτσι ακόμη και απέναντι στη μητέρα του, στην αδελφή του, τη δική μου τη μαμά και αδελφή», δήλωσε στο Εγώ.

Ο έρωτας: «Ξέρεις κάτι; Θα μπορούσα να σου μιλάω ώρα, ατελείωτες ώρες. Όμως στενοχωριέμαι γιατί κάποιοι κάνουν διάφορα σχόλια και δε θέλω να ακούγονται αυτά. Θα σου πω μόνο ότι είναι ο άνθρωπος μου. Τα πάντα για μένα. Δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν».

Το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού: «Έχω ζητήσει άδεια από τον άντρα μου για κάνα δυο χρόνια. Πέρα από την πλάκα όμως, θέλω να είμαι δίκαιη απέναντι στα κοριτσάκια μου, να τους αφοσιωθώ και να τα ζήσω. Θέλουμε να κάνουμε μεγάλη οικογένεια. Απλώς θα θελα λίγο να ξεκουραστώ και να απολαύσω τις δύο μου κόρες. Δεν είμαι όμως και αρνητική».

Μια ματιά εδώ: Ελληνίδα ηθοποιός δήλωσε: «Μετά τη γέννηση της κόρης μου ένιωθα ότι καταστράφηκε η ζωή μου»