Ελληνίδα ηθοποιός δήλωσε: «Μετά τη γέννηση της κόρης μου ένιωθα ότι καταστράφηκε η ζωή μου»

Η όμορφη, ταλαντούχα και sexy Μαρία Κορινθίου -ναι, αποτελεί το αντικείμενο του πόθου πολλών ανδρών- μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την επιλόχεια κατάθλιψη που πέρασε αμέσως μετά τη γέννηση της κόρης της, ενώ παράλληλα παραδέχτηκε πως είναι πολύ σκεπτική στο να κάνει ένα δεύτερο παιδί.

«Μετά τη γέννηση της Ισμήνης πριν 5,5 χρόνια κλείστηκα στον εαυτό μου, έκλαιγα όλη μέρα, φώναζα συνέχεια, ήμουν σαν αγρίμι. Από την μια έλεγα ότι δεν θέλω να δω το παιδί και από την άλλη όταν έκλαιγε το μωρό έκλαιγα και εγώ. Δεν ήμουν καθόλου καλά, αλλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Όλο αυτό κράτησε τρεις μήνες. Σκεφτόμουν ότι η ζωή μου καταστράφηκε και ένιωθα ότι δεν ήμουν ποθητή ως γυναίκα. Σιγά σιγά όμως με την βοήθεια του συζύγου μου και της οικογένειάς μου το ξεπέρασα», δήλωσε στο You.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Δεν θα έλεγα ότι φοβάμαι αλλά ότι είμαι σκεπτική ως προς αυτό και δεν είναι η επιλόχεια κατάθλιψη που έπαθα. Αφιερώνω σχεδόν όλη την μέρα μου στην κόρη μου και μου απορροφά όλη την ενέργεια».

Μια ματιά εδώ: Αποκλειστικό: Τι επέλεξε η Σοφία Καρβέλα να φορέσει τη μέρα του γάμου της;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα