Η συγκλονιστική εξομολόγηση διάσημης ηθοποιού: «Έχω συνειδητοποιήσει πόσο λίγος καιρός μου απομένει»

Μέσα από το blog της, στο Janefonda.com, η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε ένα υπέροχο κείμενο –απολογισμό της ζωής της με τον τίτλο «Crying».

«Σκεφτόμουν πρόσφατα πως γίνεται και τα δάκρυα έρχονται τόσο πιο εύκολα στην επιφάνεια πια. Και κατάλαβα ότι έχει να κάνει με την ηλικία. Έχω συνειδητοποιήσει τόσο υπέροχα την έννοια του χρόνου, αλλά και πόσο λίγος καιρός μου απομένει, πόσο πολύς είναι πίσω μου και όλα έχουν γίνει τόσο πολύτιμα. Μεγαλώνοντας κατάφερα να εκτιμήσω ακόμη και τα μικρότερα πράγματα. Ίσως γιατί τώρα δίνω μεγαλύτερη σημασία», έγραψε η Jane Fonda.

Και κατόπιν διηγήθηκε ένα περιστατικό που συνέβη στο σπίτι μιας φίλης της: «Πήγα χθες στο σπίτι μιας φίλης που δεν την είχα δει από τότε που ήταν έγκυος. Όταν αντίκρισα το όμορφο και λαμπερό πρόσωπό της άρχισα να κλαίω. Όταν άκουσα τα λόγια που είπε η μητέρα της για το πως πρέπει να μεγαλώνει ένα παιδί ώστε να είναι ευτυχισμένο και συνειδητοποιημένο, άρχισα πάλι να κλαίω. Δεν έκλαιγα γιατί ήθελα να επιστρέψω στη δική μου παιδική ηλικία και να ξαναδώ τα πράγματα με περισσότερη σοφία, ήταν γιατί τα λόγια της με συγκίνησαν».

Μια ματιά εδώ: Ο Χρυσός μας φέρνει πιο κοντά: Οσκαρικές εμφανίσεις πολλών καρατιών όπως τις είδαμε στα κανάλια Novacinema