Jane Fonda: Fit as hell στα 76 της χρόνια

Η Jane Fonda έχει κερδίσει χωρίς καμία αμφιβολία τη μάχη με τον χρόνο.

Αν και είναι 76 χρονών -ναι, όσο κι αν δεν το πιστεύετε αυτό- το σώμα της είναι υπέροχο και οι αναλογίες της αγγίζουν το τέλειο -για να μην πούμε πως το ξεπερνάει και ακουστούμε υπερβολικοί.

Η ίδια σε κάθε εμφάνισή της, εντυπωσιάζει πάντα με την fit και κομψή της παρουσία και όλοι προσπαθούν με μανία, να μάθουν το μυστικό της.

Πρόσφατα ταξίδεψε μέχρι την Αυστραλία -ήταν καλεσμένη γνωστής αλυσίδας γυμναστηρίων- για να μιλήσει σε όλους, για τα προνόμια που μπορούν να έχουν από την καθημερινή άσκηση.

Εντυπωσιακή όσο ποτέ άλλοτε με ένα ολόλευκο άσπρο κοστούμι και σκουλαρίκια κρίκους -την βλέπετε στη διπλανή φωτογραφία- έκλεψε όλες τις εντυπώσεις.

Η Jane Fonda από πολύ μικρή ηλικία είχε ασχοληθεί με το μπαλέτο κι όσο αν ήθελε να το συνεχίσει, στα γυρίσματα της ταινίας The Chinese Syndrome, το 1979, έσπασε το πόδι της. Και το όνειρό της σταμάτησε εκεί.

Σύντομα όμως βρήκε άλλη αγάπη. Ποιά ήταν αυτή; Μα φυσικά το αερόμπικ. Τρία χρόνια μάλιστα από την πρώτη φορά που άρχισε να κάνει, κυκλοφόρησε το πρώτο της video, το οποίο μπήκε σε όλα τα σπίτια.

Η επίδρασή της στις γυναίκες ήταν πολύ μεγάλη, όλες έτρεξαν να προμηθετούν κορμάκια, κολάν και γκέτες και ρίχτηκαν στη μάχη για ένα καλλίγραμμο κορμί, αντιγράφοντας τις ασκήσεις που εκείνη τους έδειχνε. 

Μια ματιά εδώ: Michelle Obama: Η γυμναστική της Πρώτης Kυρίας

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα