Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Ο γάμος της θα είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν της αδερφής της, Ευγενίας

Η πριγκίπισσα Βεατρική αρραβωνιάστηκε πριν από λίγο καιρό με τον αγαπημένο της, Edoardo Mapelli Mozzi, ενώ τώρα ετοιμάζονται για τον γάμο τους που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2020.

[ap-read-more post=”623033″]

Σύμφωνα με πληροφορίες του People ο γάμος της Βεατρίκης θα είναι αρκετά διαφορετικός από αυτόν της αδερφής της, Πριγκίπισσας Ευγενίας, η οποία παντρεύτηκε πριν από περίπου ένα χρόνο, με τον Jack Brooksbank.

Μπορεί οι δυο αδερφές να είναι πολύ ενωμένες, οι προσωπικότητες τους όμως είναι αρκετά διαφορετικές.

Η πριγκίπισσα Ευγενία διοργάνωσε πέρυσι μια πολύ λαμπερή τελετή, ωστόσο αυτό που έχουμε να περιμένουμε από την πριγκίπισσα Βεατρίκη –η οποία έχει χαρακτηριστεί ως μια πιο χαμηλών τόνων προσωπικότητα- είναι πως μάλλον θα επιλέξει να γιορτάσει αυτή τη τόσο ξεχωριστή μέρα σε ένα πιο ήσυχο και στενό περιβάλλον.

«Στο παρελθόν είχε πει πως θέλει να οργανώσει μια μικρότερη γιορτή» δήλωσε μια φίλη της πριγκίπισσας Βεατρίκης στο People, επιβεβαιώνοντας έτσι τα παραπάνω λεγόμενα.

Η πριγκίπισσα Ευγενία παντρεύτηκε πέρυσι μαζί τον Jack Brooksbank στο παλάτι του Windsdor ενώ το παρόν έδωσαν πολλά από τα μέλη της Βασιλικής οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/B3CWR-FIt5f/?utm_source=ig_web_copy_link

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα