Ιωάννης Αθανασόπουλος – Άγριες Μέλισσες: Το Twitter έχει λατρέψει τον ταλαντούχο ηθοποιό που υποδύεται τον Γιάννο στη δημοφιλή σειρά

Η νέα σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες», με το πλούσιο καστ και την ξεχωριστή σενάριο κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής της, σαρώνοντας στους πίνακες τηλεθέασης.

Όσοι είστε χρήστες του Twitter, σίγουρα θα παρατηρήσατε πως ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς της σειράς ήταν ο Ανδρέας Κωνσταντίνου ο οποίος υποδυόταν τον Σέργιο και δολοφονήθηκε στο τέλος του πρώτου επεισοδίου από τις τρεις αδερφές του, τη Λενιώ, τη Δροσώ και την Ασημίνα.

Από τότε όμως οι τουίτεραδες, αγάπησαν ιδιαίτερα ακόμη έναν χαρακτήρα, ο λόγος για τον Γιάννη Αθανασόπουλο που στη σειρά υποδύεται τον Γιάννο τον αδερφό του δάσκαλου και ξάδερφο της οικογένειας των Σεβαστών.

Όπως θα παρατηρήσετε στα παρακάτω σχόλια, οι χρηστές του twitter -που δεν χαρίζονται εύκολα- τον αποθεώνουν για την ερμηνεία του και τον χαρακτηρίζουν ως τον καλύτερο ηθοποιό της σειράς με διαφορά.

Δείτε παρακάτω τα σχόλια:

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα