Πρίγκιπας Harry: Τι είπε για την μητέρα του Diana λίγες μέρες μετά τη γέννηση του γιου του

instagram @duchessofsussex_daily

O πρίγκιπας Harry βρίσκεται σε ταξίδι στην Ολλανδία για τα “Invictus Games”, αφήνοντας για λίγο την οικογένεια του. Εκεί ο δούκας του Sussex μίλησε στον πρώην στρατιώτη Dennis Van der Stroon για το πώς νιώθει σαν νέος μπαμπάς αλλά και για το πόσο σημαντική είναι η μητέρα στη ζωή ενός παιδιού.

View this post on Instagram

Subtle inspiration… #Repost @todayshow • • • • • All the feels! ?? #PrincessDiana holding #PrinceHarry in 1984 and now here he is holding his son #Archie. #royalbaby #minime

A post shared by Rebecca Maulome PADONU (@sheyibecks) on

Όπως είπε ο Van der Stroon: «μου είπε πως να σου λείπει η μητέρα σου είναι σαν να σου λείπει ένα είδος ασφάλειας και πόσο το χρειάζεσαι αυτό ως γιος και ότι εξαφανίζεται όταν χάνεις την μητέρα σου».

Οι δυο τους συζήτησαν και για τον νεογέννητο γιο του, Archie και πως βιώνει ο πρίγκιπας Harry την πατρότητα: «O Harry μίλησε για τον γιο του και πως αποτελεί τη κύρια προτεραιότητα του και τον στόχο του. Πάνω από όλα νιώθει έκπληκτος με τα θαύματα που συμβαίνουν στο κόσμο και ότι το μωρό έχει κάνει πολλούς ανθρώπους χαρούμενους». Eπίσης του αποκάλυψε πως «είμαι πολύ χαρούμενος που μέχρι στιγμής το μωρό είναι πολύ ήσυχο». Ο πρίγκιπας Harry είναι ένας περήφανος πατέρας και δεν κρύβει την χαρά του για τον γιο του. Στο “Ιnvictus Games” φόρεσε μαύρο jacket με τη φράση “Ιnvictus Family Daddy” και με την πρόταση “I Am Daddy” σε έντονη γραμματοσειρά.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram