Πολύ ευχάριστα νέα για τη Δούκισσα Νομικού

Πολύ ευχάριστα νέα για τη Δούκισσα Νομικού

Ένα ευχάριστο νέο μοιράστηκε η καλλονή Δούκισσα Νομικού η οποία και θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στη χώρα μας. Αν και τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της αλλά και στην τηλεόραση δεν ξεχνά ποτέ το modelling από το οποίο και μας συστήθηκε πριν από δέκα + χρόνια.

Στα νέα μας τώρα, η 32χρονη παρουσιάστρια αποκάλυψε στα social media πως θα βρεθεί σύντομα στο Παρίσι, αφού θα κάνει πασαρέλα στο Le Défilé Fashion Show.

«Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα…✨ Θα πάω για πρώτη φορά στο Παρίσι -στα πλαίσια του Paris Fashion Week (?)- και στις 30 Σεπτεμβρίου θα περπατήσω σε ένα custom-made catwalk, 60 μέτρων, σε μια once-off πλωτή κατασκευή μέσα στον Σηκουάνα ποταμό!!! ? Όλα αυτά για το εμβληματικό Le Défilé Fashion Show της L’ Oréal Paris ???? Wish me luck και stay tuned για περισσότερα νέα! #wow #paris #parisfashionweek #lorealparis #lorealparisgr #ambassador #blessed #weareallworthit», έγραψε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω.

View this post on Instagram

Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα…✨ Θα πάω για πρώτη φορά στο Παρίσι -στα πλαίσια του Paris Fashion Week (?)- και στις 30 Σεπτεμβρίου θα περπατήσω σε ένα custom-made catwalk, 60 μέτρων, σε μια once-off πλωτή κατασκευή μέσα στον Σηκουάνα ποταμό!!! ? Όλα αυτά για το εμβληματικό Le Défilé Fashion Show της L’ Oréal Paris ???? Wish me luck και stay tuned για περισσότερα νέα! #wow #paris #parisfashionweek #lorealparis #lorealparisgr #ambassador #blessed #weareallworthit

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on


View this post on Instagram

Εδώ είμαι ??‍♀️ #μουλείψατε

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram