«Πικάντικες» αποκαλύψεις για τον Yves Saint Laurent

«Πικάντικες» αποκαλύψεις για τα όσα γίνονταν στην κρεβάτι του Yves Saint Laurent, που απεβίωσε το 2008, έκανε ο σοφέρ του, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως όρος της πρόσληψής του ήταν να συμμετέχει σε όργια και να μαστιγώνει τον σχεδιαστή!Ο Fabrice Thomas εμφανίστηκε σε καναδική τηλεοπτική εκπομπή με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του Saint Laurent Et Moi – Une Histoire Intime (σ.σ. Ο Saint Laurent Και Εγώ – Μια Προσωπική Ιστορία), στο οποίο περιγράφει τον σχεδιαστή και τον εραστή του ως δύο ανθρώπους εξαρτημένους από τα σεξουαλικά όργια. Συγκεκριμένα, ο Pierre Berge μαστίγωνε τους εραστές του, ενώ ο Yves ζητούσε από τους δικούς του να τον μαστιγώνουν για να είναι σε θέση να δημιουργήσει.

Όπως εξήγησε ο ίδιος στην εκπομπή, διαδέχτηκε στη θέση του σοφέρ τον πατέρα του, ο οποίος ήταν επίσης εραστής του σχεδιαστή και εργάστηκε για εκείνον από το 1982 ως το 1989.Απαράβατος όρος για την πρόσληψή του ήταν η συμμετοχή σε όργια με το ζευγάρι, κάτι που ο ίδιος έκανε αυτά τα επτά χρόνια.

«Το κλειδί ήταν να πας στο δωμάτιο του ξενοδοχείο του, να γίνεις ερωτικός του σκλάβος… Με τον Pierre ήμουν ο μαστιγωμένος. Και για τον Yves ήμουν ο μαστιγωτής», ανέφερε και συνέχισε: «εμείς στην επιχείρηση -και λέω εμείς γιατί ήμασταν πολλοί στην ίδια περίπτωση- το ονομάζαμε αυτό “το παιχνιδάκι”. Ο Pierre λάτρευε να τον περιστοιχίζουν σεξουαλικοί σκλάβοι. Τελεία! Τα υπόλοιπα τα αφηγούμαι στο βιβλίο μου».

Παράλληλα, ο Thoma χαρακτήρισε τους δύο άνδρες «δύο μεγάλες προσωπικότητες, δύο εμβληματικούς ανθρώπους, αλλά ταυτόχρονα δύο όντα πολύ άρρωστα σεξουαλικά».

Αξίζει να σημειωθεί πως, το 2015, ο σοφέρ βρέθηκε αντιμέτωπος στα δικαστήρια με τον σύντροφο του σχεδιαστή, που «έφυγε» φέτος τον Σεπτέμβρη, καθώς τον κατηγόρησε ότι είχε κλέψει 371 σκίτσα. Δίνοντας εξηγήσεις στον δικαστή,  o Thoma ανέφερε πως τα έργα ήταν δώρο από τον Laurent, μεταξύ 1990 και 1992, καθώς υπήρξαν εραστές, όπως μαρτυρούν και οι ιδιόχειρες αφιερώσεις του θρυλικού μόδιστρου!

Peoplegreece.com