Γιώργος Λιάγκας-Αφροδίτη Γραμμέλη: Σκληρά «καρφιά» για το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασαν το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο ο Γιώργος Λιάγκας και η Αφροδίτη Γραμμέλη, λαμβάνοντας αφορμή από την, ομολογουμένως εκκεντρική, εμφάνιση ενός διαγωνιζόμενου και τα λόγια που του είπε ο Γιώργος ΚαπουτζίδηςΘεωρώ ότι είναι χειρότερο από τα Παρατράγουδα γιατί στα Παρατράγουδα η Αννίτα δεν μιλούσε. Εδώ κάπου πάνε να το ωραιοποιήσουν κιόλας. Είναι λίγο άγριο πράγμα, είναι trash», ανέφερε η τηλεκριτικός.

 Παίρνοντας τη σκυτάλη, ο παρουσιαστής του Late Night εστίασε στο σχόλιο του Καπουτζίδη και υποστήριξε ότι «το ότι βγαίνει ένας κύριος με ένα βατραχοπέδιλο από τη μία, μια μπότα από την άλλη, ένα καπέλο στο κεφάλι κλπ… που δεν είναι ταλέντο -δεν είμαι ψυχίατρος αλλά μπορεί να είναι και τρελός- δεν του λες ρε παιδί μου “μπράβο! Είσαι διαφορετικός κι εμείς έχουμε μάθει να χλευάζουμε το διαφορετικό”, γιατί μπορεί να είναι πραγματικά για το Δαφνί και απλώς να μην το έχουν πάρει χαμπάρι οι ψυχίατροι».

«Υπάρχει και ο ρατσισμός του διαφορετικού. Πέρα από αυτό που κατακρίνεις, ξαφνικά το διαφορετικό το ωραιοποιείς ό,τι και να ‘ναι και το βαφτίζεις διαφορετικό», συνέχισε η Γραμμέλη, με τον παρουσιαστή να κλείνει το θέμα λέγοντας «δεν μπορεί να είσαι τόσο happy, τόση χαρά και χαμόγελα που έχουν οι τρεις τους, κοροϊδεύοντας… Είναι trash τηλεόραση! Αν η ταλαντούχα Ελλάδα είναι αυτή, μην απορούμε γιατί έχουμε αυτούς τους πολιτικούς και αυτή την οικονομική κατάσταση».

Δείτε στο βίντεο την επίμαχη εμφάνιση και τα σχόλια:

Peoplegreece.com