Παίκτης του YFSF δήλωσε: «Δεν ξέρετε πόσα τηλέφωνα έχω δεχτεί για να φωτογραφηθώ με τα παιδιά μου»

Ο Γιάννης Σαββιδάκης μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τη δημοσιότητα που έχει γνωρίσει λόγω της συμμετοχής του στο σόου μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1, για το αν αναγκάστηκε ποτέ να κάνει εκπτώσεις στην καριέρα του ώστε να παραμείνει στον χώρο και για το αν θα πουλούσε ποτέ την προσωπική του ζωή.

Για την δημοσιότητα που ακολούθησε αμέσως μετά το πρώτο επεισόδιο του YFSF: «Όχι, δεν με ενόχλησε καθόλου. Το αντίθετο. Με πέτυχε σε μία φάση που γράφω τραγούδια για εμένα και ίσως συγκυριακά να είναι ένας καλός συγχρονισμός, της παραγωγής των τραγουδιών μου με την εικόνα μου, που βγαίνει πιο πολύ και πιο έντονα πλέον στα media».

Για το αν αναγκάστηκε ποτέ να κάνει εκπτώσεις, ώστε να παραμείνει στον χώρο: «Όχι. Αν παρέμενα σκέτος στον καλλιτεχνικό χώρο, χωρίς να κάνω κάτι άλλο επαγγελματικά, σίγουρα θα αναγκαζόμουν να κάνω εκπτώσεις. Γι αυτό άνοιξα ένα εστιατόριο, μαζί με τον αδελφικό μου φίλο, όπου προσφέρουμε τους πιο παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες».

Για το αν θα πουλούσε ποτέ την προσωπική του ζωή: «Δεν πουλάω την προσωπική μου ζωή. Το κάνω από άποψη απολύτως. Δεν ξέρετε πόσα τηλέφωνα έχω δεχτεί για να κάνω φωτογράφηση με την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Πάρα πολλά. Και πιστεύω ότι πολλές καριέρες είναι στημένες επάνω σε αυτό, ειδικά κάποιων τηλεοπτικών προσώπων, αλλά και τραγουδιστών που πιστεύουν ότι η φωνή τους δεν είναι αρκετή για να κάνουν καριέρα», τόνισε στο Λοιπόν.

Μια ματιά εδώ: Πόπη Τσαπανίδου: «Πάει κι αυτός, μας τελείωσε. Τον αγάπησα πολύ. Σήμερα, γνώρισα τον επόμενο»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα